Clio 4 İç Kişiselleştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burcava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burcava

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1-2 aylık icon clio 4 üm var içini iç kişiselleştirmedeki gibi kırmızı yapmak istiyorum ön konsoldaki kısım ve kapılardaki plastikleri sizce tahminen kaça mal olur ?
2-ön konsol değişirse yolcu airbag de değişir mi ?
telefonla Renault yardıma sordum değişmez dedi fakat yedek parçacıya daha önce sorduğumda fiyat verirken (2250 tl) ön konsol değişirse hava yastığı felan da değişir dedi kararsız kaldım
3-son olarak eğer değiştirirsem servisin çıkardığı şimdiki ön konsol ve yanlardaki plastikleri üzerine fiyattan düşerler mi yoksa ben dışarda kendim mi yedek parçacıya satmak zorundayım ?

1-2 aylık icon clio 4 üm var içini iç kişiselleştirmedeki gibi kırmızı yapmak istiyorum ön konsoldaki kısım ve kapılardaki plastikleri sizce tahminen kaça mal olur ?
2-ön konsol değişirse yolcu airbag de değişir mi ?
telefonla Renault yardıma sordum değişmez dedi fakat yedek parçacıya daha önce sorduğumda fiyat verirken (2250 tl) ön konsol değişirse hava yastığı felan da değişir dedi kararsız kaldım
3-son olarak eğer değiştirirsem servisin çıkardığı şimdiki ön konsol ve yanlardaki plastikleri üzerine fiyattan düşerler mi yoksa ben dışarda kendim mi yedek parçacıya satmak zorundayım ?

Ailemize Hoş Geldiniz.

Kendinizi üye tanıtım formuna göre Burdan tanıtabilirseniz seviniriz.

Saygılar,

2 ay önceki alacağın fiyattan daha fazlaya mal olur. neden böyle bir işleme girişmek istiyorsun ki? veya niye en başında fabrika çıkışlı istemedin?

bence hiç bulaşma 2 aylık arabanın orasını burasını oynatırsın sonra da çok ses geliyor her tarafından demeye başlarsın.

ikinci el aldım keşke ben alsamda beş ay fazladan beklemeye razıyım ama kısmet olmadı işte sıfırı çok pahalı ama içi kırmızı gördükçe de içim gidiyor siyaha okadar çok yakışıyorkihımm

Geri