Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba Clio 4 aracım icin geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ulaş beyin ara vermesi sonucu düzgün kimseyi bulamadım bu konuda yardımcı olacak olan var mi acaba ?
Arkadaşlar merhaba Clio 4 aracım icin geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ulaş beyin ara vermesi sonucu düzgün kimseyi bulamadım bu konuda yardımcı olacak olan var mi acaba ?
bence basit işler için ona buna para kaptırmayın busitede Camera aktif etme ve montaj hakkında bir sürü bilgi var biraz kafa yorarsanız paranız cebinde kalır.
Ulaş beylerr busitede yasaklı üye olmuştu insanlara özelden yardımcı olup karşılığında para talep ettiği için yanlış hatırlamıyorsam farklı bir kullanıcı adı altında giriyorsa onu bilemem bence basit işler için ona buna para kaptırmayın busitede Camera aktif etme ve montaj hakkında bir sürü bilgi var biraz kafa yorarsanız paranız cebinde kalır.