Clio 4 Geri görüş kamerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b2kdeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

b2kdeli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba Clio 4 aracım icin geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ulaş beyin ara vermesi sonucu düzgün kimseyi bulamadım bu konuda yardımcı olacak olan var mi acaba ?

Arkadaşlar merhaba Clio 4 aracım icin geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ulaş beyin ara vermesi sonucu düzgün kimseyi bulamadım bu konuda yardımcı olacak olan var mi acaba ?
Tabi yardımcı olabiliriz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence basit işler için ona buna para kaptırmayın busitede Camera aktif etme ve montaj hakkında bir sürü bilgi var biraz kafa yorarsanız paranız cebinde kalır.

Son düzenleme:
Ulaş beylerr busitede yasaklı üye olmuştu insanlara özelden yardımcı olup karşılığında para talep ettiği için yanlış hatırlamıyorsam farklı bir kullanıcı adı altında giriyorsa onu bilemem bence basit işler için ona buna para kaptırmayın busitede Camera aktif etme ve montaj hakkında bir sürü bilgi var biraz kafa yorarsanız paranız cebinde kalır.
Merhaba bağlantı kolay tarif edebilirim

Merhaba bağlantı kolay tarif edebilirim

Teşekürler kardeşim ben Camera işini yıllar önce kendim hallettim forumda eskiyim.

Geri