Clio 4 durma esnasinda ön takimdan kaynaklanan ses

emraha06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar soğuk havalarda, aracı yıkattıktan sonra yada yağmurlu havalarda aracı kullanırken yavaşlayıp durduğumda tam durma anında ön takımdan karyola gıcırtısı gibi bir ses geliyor. özellikle vurgulamak isterim ki araç tam durduktan sonra çok hafif bir yaylanır ya işte o anda geliyor bu ses. bugün servise ****rdüm usta söktü kontrol etti sonra bir sorun yok dedi bu fren kıskacı ıslandığı için geliyo dedi sadece clioda değil fluence ve latitude da da oluyor dedi ama ben daha önce kullandığım veya bindiğim hiçbir arabada böyle bir ses duymadım.

Hemen sıyırtma işine girmiş servis. Başka arabalarda da var diye. Yok öyle bir şey. Bizde kullanıyoruz Flu- Lati, ses mes yok.
Üst salıncakların kavrama lastiği bazen sorunlu olabiliyor ona bir baktır istersen. Tanıdığın bir usta varsa kauçuk gresle yağlatıverirsen de olur.;)

Merhabalar konuyla ilgisi yok ama yeni başlık açmamak için sorunumu bu konu altında dile getirmek istedim aracı stop edip indikten sonra ön kaputa yaklaştığımda bu sesi duydum ve kaputu açık video çektim bu ses bazen 2 dk sonra bazen 10 sn sonra bazende 4-5 dakika sonra kesiliyor (kulak çınlamasına benzer bi ses ) servise ****rmeden önce sizlere sormak istedim .<span style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: -webkit-center; background-color: rgb(250, 250, 250);">

Ses biterken tık diye bi ses geliyorsa o bendede var. Ducatodada var. Cinlio cinlio tik edio susuo

Ses biterken tık diye bi ses geliyorsa o bendede var. Ducatodada var. Cinlio cinlio tik edio susuo
Cevap için teşekkürler tık sesi gelmiyo hani elektrik süpürgesinin fişini birden çekince yavaş yavaş kesilirya sesi aynı o şekilde ses azalarak kesiliyor.

Turbonun pervanesinin durma sesi olabilirmi , dizel pek bilmem sadece bi an aklima geldi , stop etmeden once bekleyin oylr stop edin diyorlar bu yuzden olabilirmi acaba ,?

Turbonun pervanesinin durma sesi olabilirmi , dizel pek bilmem sadece bi an aklima geldi , stop etmeden once bekleyin oylr stop edin diyorlar bu yuzden olabilirmi acaba ,?
Yarım kontak yaptığımdada bu ses geliyo .

O gelen ses yağ pompasinin sesi , motor ilk calismada zarar gormesin diye

O gelen ses yağ pompasinin sesi , motor ilk calismada zarar gormesin diye
bu sesin ilk çalıştırmada çıkması gerekmiyormu yani aracı stop edip evime giderken duyuyorum ben bu sesi 1- yada 2 dakika sonra kendiliğinden ses kesiliyor. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim bu ses yüzünden servise gitmeyi düşünüyordum bende şuan vazgeçtim .d

Merhabalar konuyla ilgisi yok ama yeni başlık açmamak için sorunumu bu konu altında dile getirmek istedim aracı stop edip indikten sonra ön kaputa yaklaştığımda bu sesi duydum ve kaputu açık video çektim bu ses bazen 2 dk sonra bazen 10 sn sonra bazende 4-5 dakika sonra kesiliyor (kulak çınlamasına benzer bi ses ) servise ****rmeden önce sizlere sormak istedim .<span style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: -webkit-center; background-color: rgb(250, 250, 250);">

Yarım kontak yaptığımdada bu ses geliyo .

ilk mesajda durdurduktan sonra demişsin, ikincisinde yarım kontakta da demişsin.

Geri