Clio 4 Dış Aksesuar Hakkında

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba arkadaşlar Clio4 2014 1,5 Joy aracımıza Dış Aksesuar Krom Kaplama yerine kendim Folyo Kaplama yapmak istiyorum malzemeyi buldum fakat Fark Kaşı Stop Altı Ön Çıta vs buraların kalıpları veya ölçülerini nerede bulabilirim ki folyo yu tam ölçülerde kesip yapıştırmak için.

Arkadaşlar konuyu hortlattım ama clio 4 aracıma ön panjur arka stop kapılar ve bagaja krom çıtalardan yapıştırıcam deneyip memnun olan var mi önerebileceği marka

sonradan takılan 2016-2017 model olup şu an özellikle far kaşı , stop alti krom ve bagaj çıtasinin attığını çok gördüm yani 3-4 yıl gitmiyorlar tabi çıtalarin kalitesi ve takilacaklari yerin kirden yağdan arindirilmis olmasi ömürlerini etkiler, ben denemedim ama s dizayn markaya güzel diyorlar

Arkadaşlar konuyu hortlattım ama clio 4 aracıma ön panjur arka stop kapılar ve bagaja krom çıtalardan yapıştırıcam deneyip memnun olan var mi önerebileceği marka

Ön kapı kollarına ve arka kapı kollarına ben krom kapı kolu olarak satılan ürünlerden alıp uyguladım gayet güzel oldu tavsiye ederim hoş duruyor

Geri