Clio 4 Cam Açma Düğmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Batu91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Batu91

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi günler , sürücü tarafındaki ikili cam açma düğmem bozuk. Serviste 500-600 lira parça fiyatı dendi ama internette uyguna var. Güvenemiyorum nerden almamı tavsiye edersiniz daha uyguna ?

Eğer elinizden geliyor ise söküp temizlemek çoğu zaman yeterli geliyor .
Düğme içine dökülen içecekler yada yağmur suyu toz gibi cisimler dugmede temassız liga neden oluyor

clio 4 değil ama bilgi amaçlı olabilir. Clio 2 de cam açma düğmem yerinden sökerek bozulduğunda wd40 ile içine sıkarak (içini sökmeden) 1 gün beklettim basınçlı hava ile de bulduğum deliklerden basınçlı hava sıkarak içinde kalmadığına emin oluncaya kadar ( üstünüzde temiz kıyafet olmasın ) yerine taktım problemsiz kullandım

Benimki tamamen gitti iyi bi elektrikçi arkadaşım var bi kaç kere yaptı düzeldi ama şimdi yeni alman lazım bu gitmiş diyor

Bir dugme icin serviste yaptirilirmi n11 gibi sitelerden 50 100liraya al el emegi verip degistir

benim aracımın hoparlörü bozulduğu zaman bu siteye sormuştum. Bana https://www.bonpar.com/ sitesini önermiştiler. Aldım ürünü orjinaldi ve hiçbir sorun yaşamadım. Parayıda kredi kartından depil havale ile yaptım. Ürünü gönderdiler taktım kullanıyorum. Bir bu sitedeki numaraları ara sor . belki ellerinde vardır. Orjinal ürünler satıyorlar

Geri