Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler , sürücü tarafındaki ikili cam açma düğmem bozuk. Serviste 500-600 lira parça fiyatı dendi ama internette uyguna var. Güvenemiyorum nerden almamı tavsiye edersiniz daha uyguna ?
Eğer elinizden geliyor ise söküp temizlemek çoğu zaman yeterli geliyor .
Düğme içine dökülen içecekler yada yağmur suyu toz gibi cisimler dugmede temassız liga neden oluyor
clio 4 değil ama bilgi amaçlı olabilir. Clio 2 de cam açma düğmem yerinden sökerek bozulduğunda wd40 ile içine sıkarak (içini sökmeden) 1 gün beklettim basınçlı hava ile de bulduğum deliklerden basınçlı hava sıkarak içinde kalmadığına emin oluncaya kadar ( üstünüzde temiz kıyafet olmasın ) yerine taktım problemsiz kullandım
benim aracımın hoparlörü bozulduğu zaman bu siteye sormuştum. Bana https://www.bonpar.com/ sitesini önermiştiler. Aldım ürünü orjinaldi ve hiçbir sorun yaşamadım. Parayıda kredi kartından depil havale ile yaptım. Ürünü gönderdiler taktım kullanıyorum. Bir bu sitedeki numaraları ara sor . belki ellerinde vardır. Orjinal ürünler satıyorlar