Clio 4 Beyaz Farlar ve F1 Stop lambası

divanitoh

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

Bende epeydir farlari degistirmek istiyordum ve degistirdim. ilk once kromlarla basladim sonra farlar bakalim kismetse sirada simdi marsipiyel ve tambonlarla ilgili fikirlerim var. belki gt yada rs tamponlari.

Neyse calismaya gelince. oncelikle kisa lar photon marka led w5w ile uyumlu olan. kisalarda ayni markanin photon H7 5000K. Uzun farlar Philips H1 dimoand modeli. plaka ledleri philips 7 ledli bir modeli vardi onu taktim. ama cok fazla oldular belki plaka ile parklari degistirebilirim. Sadece sisleri uygun ampul bulamadim. cunku icinden cikanlar H16 19w di usta ben takarim ama sonra fari eline alirsin dedi. az bekle uygun farlar gelir duzgun is olsun dedi. bunun disinda birda arkadaya F1 cakar stop taktirdim. oda heryerde bulabileceginiz bir urun.

Fiyatlar :
Parklar : 45 TL
Kisalar : 55 TL
Uzunlar : 50 TL
Plakalik Led : 40 TL
F1 Cakar Stop :35 TL

Parklar

Kisalar

Uzunlar

Plaka Ledi

F1 Cakar Lamba

Çok iyi kardeşim ..Güzel olmuş güle güle kullan..Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın :)

Bence plaka ledleri biraz fazla olmuş . Diğerleri guzel
Bu arada izmirdeyseniz bir ara tanisabiliriz

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eline sağlik güzel olmuş :eyv :eyv

Eline sağlık çok güzel olmuş resmen özendim :)
Plaka ledleri için 40 tl yazmışsın,2 adet lamba için 20+20 =40 mı yoksa 40+20= 80 mi

Güle güle kullan kardeşim.:eyv

Güle güle kullan kardeşim...

Bence plaka ledleri biraz fazla olmuş . Diğerleri guzel
Bu arada izmirdeyseniz bir ara tanisabiliriz

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

plakalar oyle oldu biraz takarken 4 ledlisi taktik bi gunduzdu cok az geldi gozume :) sonra bu 7 ledliyi takinca gece boyle oldu :) ama gunduzleri guzel :) ben izmirdeyim gorusebiliriz tabikide. esasinda sole izmirli forumdan olan arkadaslar bigun bulussak karslilikli fikir alisverisi araclara yapilanlari konusur bir bilgi alisverisi olur guzel olur.

Eline sağlık çok güzel olmuş resmen özendim :)
Plaka ledleri için 40 tl yazmışsın,2 adet lamba için 20+20 =40 mı yoksa 40+20= 80 mi

yok kardesim fiyatlarin hepsi takim fiyatlar 2 ampulun fiyati.

Geri