CLio 4 AYNA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RynR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RynR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi FOrumlar
Ufak bir kaza sonucu Sağ Dikiz Aynasını Duvara sürttüm ve hafif kazındı. Garantim devam ediyor. Bunu Servisde garanti dahilinde değişebilirmiyim. veya ücretli olarak ?

İyi FOrumlar
Ufak bir kaza sonucu Sağ Dikiz Aynasını Duvara sürttüm ve hafif kazındı. Garantim devam ediyor. Bunu Servisde garanti dahilinde değişebilirmiyim. veya ücretli olarak ?

Geçmiş olsun.Servisin ücretsiz kapak değişimi yada onarımını yapacağını zannetmiyorum.Aracınızın kaskosu var ise mini onarım dahilse faydalanarak ücretsiz olarak eski haline getirtirebilirsiniz.Yapılan işlem hasarsızlık indirimini bozmaz yada çıkmacılardan boyalı kapağı satın alıp dışarda taktıracaksınız.Kolay gelsin.

Servis karsilamaz tabiki.sadece ayna kapagi hasarliysa hazir boyanmis ayna kapagi internette var 40 50 tl civari alip onu takin.

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun kaskonızdan mini onarımdan karşılayabilirsiniz. ya da daha güzeli iki aynanızı da farklı bir tonda kaplatın 20-30 tl yehem görüntüsü de hoşunuza gidebilir.

Arkadaşlar sağ sol dikiz aynasını siyah yapmak istiyorum film çeken yere gittin yapışkan olmaz dedi boyanacak dedi yapan arkadaş öneri veeebilir mi???

Geri