Arkadaşlar merhaba , Clio 4 icon aracım var. Gayette titizlikle kullanmaktayım. Aracın klimasından gayet memnundum. tam saymadım ama dijital klimadaki sarı ışık sayısı tahminim 8 tane falandır. Normalde Artvinde ikamet ediyorum. Burada 1. ışıkta bile sürekli yetiyordu çok güzel soğutuyordu klima. Hatta geçen urfaya gittim arabayla. 53 derece sıcaklıkta bile 2 veya 3. kademede bile aracı gayet iyi soğutuyordu. Perşembe günü öğlen arası işten eve giderken klimayı açtım ama soğutmadı. Hava üflüyor ama çok ılık. Ne sıcak ne soğuk. Yani camı açınca dışarısı daha soğuk. Birden bire oldu bu durum. Artvinde birkaç elektrikçi ve klimacıya getirdim klima gazını 2 kere boşalttı doldurdular hiçbir fayda sağlamadı. Aracı bilgisayara bağladık klima ile ilgili bir hata kodu da çıkmadı bilgisayarda. Şuan klimasızda araca hiç binilmiyor. Artvinde servis yok. Hafta içide izin alıp Trabzona gidemiyorum. Önümüzdeki hafta Cuma veya Cumartesi günü ( 20-21 Eylül ) aracı trabzondaki servisten randevu alıp oraya getireceğim bakmaları için.
Durup dururken ne olmuş olabilir acaba .tahmin veya yorumunuz var mı ? Veya benzer bir durum yaşayan ?
Durup dururken ne olmuş olabilir acaba .tahmin veya yorumunuz var mı ? Veya benzer bir durum yaşayan ?