Clio 4 Aracımda Asr yi devreden çıkaramıyorum

78engintekin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Beyler merhaba

Malumunuz clio 4 lerde esp butonu yok ve kış geliyor, 2. el aldım joy paket ama esp yi bi türlü devreden çıkaramadım internette okudum biri sigortayı söküyor birisi viteslerle oynayarak çıkarıyor. Ben beceremedim lütfen bana bu konuda yardımcı olun...

Teşekkürler... :)

Beyler merhaba

Malumunuz clio 4 lerde esp butonu yok ve kış geliyor, 2. el aldım joy paket ama esp yi bi türlü devreden çıkaramadım internette okudum biri sigortayı söküyor birisi viteslerle oynayarak çıkarıyor. Ben beceremedim lütfen bana bu konuda yardımcı olun...

Teşekkürler... :)

Bildiğim kadarı ile Renault modellerinin hiç birinde kapatılmıyor. Kapatılabilen sistem ASR ( patinaj önleme sistemi ) oda hızınız 40 km yi geçtikten sonra tekrar otomatik olarak devreye girer.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pardon demek istediğim asr yi kapatmaktı, farklı şekillerde çıkıyomuş ama biz bilmiyoruz illaki bilen olduğunu düşünüyorum...

Geçen bir video görmüştüm yabancıydı. Sanırım 3 kere frene basıp, 3 kere el frenini çekip indirince devre dışı kalıyor diyordu. 40 km hıza gelince tekrar aktif oluyor diyordu. Bana saçma geldi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende arıyorum bu sorunun cevabını ama malesef yok diyorlar eğerki sigorta sömersenizde abs esr ne varsa kökten gidiyorki tavsiye edilecek bjşey deyil...

Dostum deneyecegim tesekkurler olursa tekrar burdayim :)

Geri