Clio 4 aracimda abs ve asr isigi yanmasi

Burak2733

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 1 ay once dagdan dusun bir tas parcasi hareket halindeki aracimin altina girdi ve on aks takimini kirdi motor kulaklari kirildi ve sanzimanin ufak bir bolumU catladi(kaynakla duzeltildi) o gunden sonra arabayla birkac km gittigmde abs ve asr isiklari yaniyor oyuzden yokus kalkis-abs-asr-esp hic biri calismiyor.. ne hikmetse bu sorun genelde havanin 3derede altinda oldugu zaman oldugnu fark ettm,gecen 1 hafta mersine gittm ama orada 1 kere yanmadi l ne zaman bitlise dondm yine yanmaya basladi. Arabami cok seviyirm bu sorunu kafaya takiyorm. Not:bu isik yandignda tekerdeki abs kablosunu sokup takinca bir sure duzeliyor tekrar oluyor.

Beyne giden kablolarda veya soketlerde bir hata olmalı, yetkili serviste bu sorunu bulacaklardır...

öncelikli geçmiş olsun. ve ilk mesajınız hoş geldiniz abs kablosudur diye düşünüyorum cünki söyledğin arızaların hepsi o sensörlede bağlantılı iyi bir elekrikçi beyinci veye yetkili servis elekrikcisine gösterseniz iyi olacak tüm güvenlik devre dışı allah korusun. ayrıca bilgisayara bağladında hangi tekerlekteki sensör arızalıysa gösterir.. bende arızalarıma yardımcı oldu forum geldim cözdüm veya bilgilendim kalıcı oldum yardımlaşıyoruz sizinde aktif forum üyesi olmanız dileğiyle.

Geri