Clio 4 araca hangi lastik takılır?

ölümsüz akrep

Kayıtlı Üye
07-Antalya
Merhaba; 2015 Clio 4 1.2 arabam var. Lastiklerin değişme zamanı geldi .Hangi lastik markasını tavsiye edersiniz?

Merhaba; 2015 Clio 4 1.2 arabam var. Lastiklerin değişme zamanı geldi .Hangi lastik markasını tavsiye edersiniz?
Araç ile beraber gelen continental marka lastikler vardı bende 50 bin km 5 yıl kullandım gayet güzel lastikler çok memnum kaldım tavsiye edwrim

Bende orijinal Continental lerden çok memnundum. Fakat yenileme zamanım geldiğinde conti ler çok pahalıydı ve bende riken mystorm 2 aldım. 12bin kilometredir kullanıyorum 1.450 kilometre uzun yol da yaptim. Kendim bile idare etse yeter diye almıştım ama ilginç bir şekilde çok memnunum. Gücüm yetseydi Continental den şaşmazdım o ayrı ama İncelemenizi tavsiye ederim.

Continental güzel lastikler üretiyor fakat koskoca dünya haritasında Turkiyeyi silip reklam yaptılar. Sizce bu küçük düşürücü lastik alınmaya devam edilmeli mi? Ben kışlıklari petlas yazlıkları da lassa aldim. Petlas ile 1000km uzun yol yaptım gayet de memnun kaldım. Bu markaları yabana atmazsak lastiklerini daha iyi hale getireceklerini düşünüyorum.

Ben aracı yeni aldım. Üzerinde kışlık lastikler vardı mecburen yazlık lastik aldım. Tanınmış markalara yüksek fiyat istediler. Biraz daha ucuzu olarak usta Riken marka önerdi. 4 lastik 1.130 TL ödedim. (195/55 R16 /87H Road Performance)

Size NOKIAN lastiklerini önerebilirim. 4 sezondur kış 2 sezondur yaz lastikleri halen kullanmaktayım. Sessizliği yol tutuşu kararlı davranması kuru ıslak performansları çok güzel. Özellikle başıma gelen birkaç olayda kendisini ispatladı lastikler. Aracım da yazlık olanı e2line serisini 205 55r16 olarak taktırdım ve sanılanın aksine YAKIT sarfiyatı da artmadı. Kalite olarak premium fiyat olarak orta seviye lastikler. Araştırıp kullanıcı yorumlarını da okuduğunuz zaman bana hak vereceksiniz

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

aracım 2013 model icon 0 olarak almıştım,üzerinde continental 195 55 16 vardı,lastik dişleri durumu çok iyiydi ama son zamanlarda lastiklerde çatlamalar çok arttıgı için değiştireyim neolur ne olmaz dedim.70.000 kullandım,conti hakkında düşüncelerim yol tutuş vs herşey iyiydi ama sadece çok sertti diyebilirin,şimdi hankook prime 3 205 55 16 aldım çok memnunum,contiyle kıyaslarsam daha yumuşak hankook,yol tutuş vs ses hiç yok maşallah,tavsiye ederim,mayıs 31 e kadar 150tl yakıt çeki hediyesi vardı ben faydalaşmıştım

100 tl. Fazla olsun Michelin energiy saver olsun derim ben. 2 yıldır kullanıyorum. Ne yıpranma nede çatlama nede erime oldu bir o kadar da yumuşak+ ses desibeli harika (sessiz) hiç macera aramaya gerek yok

Geri