Clio 4 - Arabanın göğüsünden ses gelmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srdngt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srdngt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Clio Sportouerer 2016 icon marka aracımın göğüsünden tıkırtılı sesler geliyor (torpitonun içinde bir şeyler varmış gibi) özellikle bozuk yollarda ve sıfır olmayan asfaltta
Arkadaşlar bu ses neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Clio Sportouerer 2016 icon marka aracımın göğüsünden tıkırtılı sesler geliyor (torpitonun içinde bir şeyler varmış gibi) özellikle bozuk yollarda ve sıfır olmayan asfaltta
Arkadaşlar bu ses neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

genelimizin yaşadığı bir sorunu yaşasanız yol gösterebilecez ama birkaç renault forumuna üyeyim 4 senedir çeşit çeşit clio4üm oldu çeşit çeşitde sorun yaşadım yada yaşıyan okuduk ama inanın sizdeki sanırsam aralarında değil maalesef.

o sebeble bence çareyi yetkili serviste aramanızda fayda var derim ben..

teşekkür ederim
genelimizin yaşadığı bir sorunu yaşasanız yol gösterebilecez ama birkaç renault forumuna üyeyim 4 senedir çeşit çeşit clio4üm oldu çeşit çeşitde sorun yaşadım yada yaşıyan okuduk ama inanın sizdeki sanırsam aralarında değil maalesef.

o sebeble bence çareyi yetkili serviste aramanızda fayda var derim ben..

teşekkür ederim

rica ederim, adanaya yakın olsanız İsotlar adana'da Birol bey ile görüşmenizi tavsiye ederdim, geçmiş olsun inş arkadaşlar çözerler muhtemelen basit gevşek bir parça çıkacaktır.

Torpido gozunu söküp arka taraflarina elinizi sokup oynayip ses yapip tikirdayan seyleri bant sunger gibi malzemelerle sabitleyin bu cozebilir.

Geri