Clio 4 alttan gelen ses hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurh89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba çukur ya da asfaltı bozuk yollardan gecerken ön alt kısımdan bir ses geliyor.sanki bir şey sallanıyormuş gibi bir ses.aracın altında ki korumadan mı geliyor emin değilim.böle bişi yaşayan oldu mu?amortisorlerden gelen gac guc ses değil.amörtisor patlamış olabilir mi ? Fikirlerinizi bekliyorum

Reis Önce ROT cu ya götür.. alttakıma bir baksın... Alttakımda Bir şey yoksa.. Amörtisörden geliyordur.. Bendede Ses geliyordu... Amötisör milinden geliyordu.. komple Amötisörü değiştirmek durumunda kaldım

ses eğer bozuk yolda veya kaldırım yolda lıkırtı şeklinde ise bende de geliyordu.Fren kaliper piminden dolayı dendi ve garantiden değişti ses düzeldi. Kaliper piminede baktırabilirsiniz.

Videolarda fren kaliper piminden gelen sesi duydum aynı sesti.sanırım bendeki sorunda o.aracım 2016 model garantisi kalmadı.dışarda bir ustaya mı göstersem.rotçu anlar mı ?

frencinin daha iyi anlayacağını düşünüyorum çok pahalı bir parça değildi servisede bi gösterilebilir bence.

Birçok sebebi olabilir incelenmesi gerek... Kasislerdeki gacırtı sesi sonrası uzun süre bu şekilde kullanılan araçta viraj demir lastiklerinde boşluk oluşup lak luk ses yapabiliyor...

Servis dışında sanayide kime göstermek gerekir?

Sorun çözüldü.sag on salincak değişti.su an sorun yok

Geçmiş olsun

Geri