Clio 4 2017 yazilim onerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adanus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar mrb

Yazilim dusunuyorum renault bazinda nam salmis veyahutta uzmanlasmis yazilim firmasi ariyorum. Kimi onerirsiniz?

Amac ara hizlanmalari daha canli hale getirmek
Suana kadar sadece ecufastle gorustum, varsa tavsiye ettiginiz ya da yaptirdiginiz yorumlara bekliyorum

Not: Adana da bayiligi olmasi sart.

Arkadaşlar mrb

Yazilim dusunuyorum renault bazinda nam salmis veyahutta uzmanlasmis yazilim firmasi ariyorum. Kimi onerirsiniz?

Amac ara hizlanmalari daha canli hale getirmek
Suana kadar sadece ecufastle gorustum, varsa tavsiye ettiginiz ya da yaptirdiginiz yorumlara bekliyorum

Not: Adana da bayiligi olmasi sart.
merhaba arkadaşım hiç düşünme remamps yap arkana bile bakmassın işin ehli bilgili ve araca özen gösteren insanlar yapıyor benim araç 1.5 dci 75beygir 200nm tork du yazılımdan önce yazılım attırdım ve yaklaşık 1 senedir kullanıyorum kullanmadan zevk alır hale geldim ...tabiii gidip bir dynoya da cıkardım arabayı 106 beygir 267 nm tork değer aldım yakıt ortalamam ister istemez zevkine göre biraz arttı şehir içi 50lt=1000 km iken şimdi 50lt=950 km ...aracın kmsine göre aracın bilgilerine göre atılıyor yazılım

Peki aracın yazilimli olup olmadigini nasıl anlayabiliyoruz . 6ani ben aracimi yeni aldim. Yazilim atılmış olabilirmi

Geri