Clio 4 2015 Joy Paket icin hangi Teyp alinabilir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efmukl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efmukl

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
Sorum basliktan da belli olacagi üzere 2015 Joy Paket icin hangi teypleri alabilirim.
Forumda kisa bir arama yaptim lakin bulamadim hangisini alabilecegimi.
Internetten aradigimda cok cesitli modellere denk geliyorum ama Single Din Double Din diye bir seye denk geldim.

Bunlardan hangisini aramaya devam etmeliyim.

2014 joy için bende double teyp düşündüm sonra ayrıca altına bir çerçeve gerekiyor onu bulursam eğer bende almayı düşünüyorum.piranha son versiyon bir ekranlı var dokunmatıği ve geri görüş falan yapılıyor en son 600 lira civarındaydı ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.

piranha son versiyon bir ekranlı var dokunmatıği ve geri görüş falan yapılıyor en son 600 lira civarındaydı ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.

Birader de bana göndermisti böyle bir sey var diye. Ama ben Android Auto olsun istedigim icin cok da kurcalamadim.Radyodan ya cok derdim yok, istedigim daha ziyade Navigasyonu kullanmak. Telefon tutucu zamanla dusuyor birseyler oluyor filan cok verimli olmuyor. Ve de ekran sürekli acik oldugu icin de sarji hic dayanmiyor uzun yolda. Mirror Link var sadece ama onda da ekran kapaliyken kullaniliyor mu arastirip bulamadim ki her telefon da olmuyor galiba.

Geri