Clio 4 2015 balata farklılığı

mrt_55_

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2015 model 1.5 dizel manuel clio 4 için balata bulamadım, serviste bile yok; servis ilk basta 160 tl fiyat verdi, değiştircekti, fakat boyu küçük olduğundan benim araca uymadı; daha sonra 2 çeşit balata var clio 4 lerde dedi. Benm aracın ki , standart satılan balatalardan biraz daha geniş ve uzun yani standart olanın boyu 140 mm ; bnm araca ise yaklasık , 150-160 mm arasındaki balata uygun, kayseride gezmediğim parçacı kalmadı; adamlar bile şaşırdı. aranızda bu problemi yaşayıp çözen varsa yardımcıolabilir mi?

Ben 2013 aracına Bosh Car Service 120tl ye takmıştım. Bulunduğunuz yerde varsa bi onlara sorun onlarda bana ilk önce 2 çeşit göstermişlerdi. Hatta ilk denedikleri olmamıştı.

2015 model 1.5 dizel manuel clio 4 için balata bulamadım, serviste bile yok; servis ilk basta 160 tl fiyat verdi, değiştircekti, fakat boyu küçük olduğundan benim araca uymadı; daha sonra 2 çeşit balata var clio 4 lerde dedi. Benm aracın ki , standart satılan balatalardan biraz daha geniş ve uzun yani standart olanın boyu 140 mm ; bnm araca ise yaklasık , 150-160 mm arasındaki balata uygun, kayseride gezmediğim parçacı kalmadı; adamlar bile şaşırdı. aranızda bu problemi yaşayıp çözen varsa yardımcıolabilir mi?

Ailemize Hoş Geldiniz. Kendinizi üye tanıtım formuna göre Burdan tanıtabilirseniz seviniriz.

kolay gelsin aynısı benim başıma geldi.bende 2014 son aylarına yakın çıkışlı clio var onunkide degişikti.üzerinde clio3 balatası çıktı ref:410608481r referanslı balatayı bi araştırın derim.

Onlere veka marka balata aldim 35 tl fiyati.simdilik cok sukur otme falan bir sorun yok memnunum.

Geri