Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aractaki park sensoru orjinal degil ise yani aracla beraber gelmemisse ses ayari yoktur. Standart ses veriyor. Bende sonradan taktim ama acamiyorum sesini. Stok ise arac menusunu biraz karistirin ayar olabilir ama bildigim kadari ile aktif veya pasif yapilabiliyor sadece.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aractaki park sensoru orjinal degil ise yani aracla beraber gelmemisse ses ayari yoktur. Standart ses veriyor. Bende sonradan taktim ama acamiyorum sesini. Stok ise arac menusunu biraz karistirin ayar olabilir ama bildigim kadari ile aktif veya pasif yapilabiliyor sadece.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orjinalinde sesi açılmaz orjinal dediginizde ayrı bir kutu aracın beyninden bağımsız.bagaj lambasının olduğu yerin arka tarafında park sensoru hoparlörü.ordan yerinden çıkar kablosu uzandığı kadar bagajın içine felan sarkıt.sesi artıyor.dosemenin altında olduğundan sesi az çıkıyor.