Merhabalar gectigimiz cumartesi gunu bayii ile gidip anlastim ve ilk arabam olacak olan clio icon 1.5 dci 90bg S&s konusunda el skstik. Araniza yeni katilan biri olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Arabayi teslim alirken dikkat etmem gereken konular nelerdir? Memnun olacak miyim ? Yillardir seat kullaniyorum renaulta pek sicak degildim ta ki clio 4 u gorene kadar, araba cidden ilk ciktigindan beri acayip ilgimi cekti alev kirmizisina hastaydim ve sonunda aliyorum.
Sorun yasayacagim herhangi bir durum olur mu? Teslim alirken nelerine bakmami onerirsiniz?
Boya korumasi konusunda ne dusunuyorsunuz? Arabam genelde disarida duracak ve ozel bir rengi var bildigim kadariyla..
Motorun acilmasi olayi konusunda bir takim seyler okusam da ozetle neleri tavsiye edersiniz acaba?
Ortalama yakit tuketimim ne civarda olur?
Sorun yasayacagim herhangi bir durum olur mu? Teslim alirken nelerine bakmami onerirsiniz?
Boya korumasi konusunda ne dusunuyorsunuz? Arabam genelde disarida duracak ve ozel bir rengi var bildigim kadariyla..
Motorun acilmasi olayi konusunda bir takim seyler okusam da ozetle neleri tavsiye edersiniz acaba?
Ortalama yakit tuketimim ne civarda olur?