Clio 4 1.2 Joy Sis Farı ve Krom Aksesuar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bilall

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba, Clio 4 1.2 Joy aracımı alalı 2-3 hafta oldu. Daha önceden çok araştırmadığım için aracı aldığım bayiden ne krom ne park sensoru hiç birşey talep etmedim. Bütün Krom çıtalar ve sis farlarını taktırmak ne kadara mal olur bilmiyorum, yaptıran arkadaşlar var mıdır ? Serviste mi yaptırmalı yoksa dışarıda mı?

Sponsorumuz s-dizayndan krom aksesuarlar konusunda destek alabilirsiniz :eyv :eyv

Bence siz alip takin servis bunlar için size biraz yüksek fiyat çikartabilir :berbat :berbat

Servis pahalli oluyor.bende yolcu camlarini filmletmek istiyorum ama kaç numara yapacağimi bilemiyorum.pişman olmamak için.@bilall kardeş bence sen bu işi aliş veriş sitelerinden hallet.

Servis pahalli oluyor.bende yolcu camlarini filmletmek istiyorum ama kaç numara yapacağimi bilemiyorum.pişman olmamak için.@bilall kardeş bence sen bu işi aliş veriş sitelerinden hallet.

Teşekkür ederim, sanırım alışveriş sitelerinde S-Dizayn ürünlerini gördüm, sanırım ordan alarak çözeceğiz bu işi @isa_sahin24 :) Darısı Jantların başına :)

Geri