Clio 4 0.9 Tce Vites sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fthktl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fthktl

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam herkese,

Clio 4 0.9 Tce manuel vites aracım. 5. vitese atarken zorlanma ve dişli sesi geliyor. Yetkili servis şanzımanı açıp bakmadan kesin birşey diyemiyor. 1500 TL ye kadar masraf olabilir dedi. Garantisi dolduğu için de orda yaptırmadım. Aynı sorun ile karşılaşan var mı?

merhabe. 2012 model icon 1.5dci 90ps s&s aracım var. 44.000 km oldu aracım, vites sıkıntısı bende yaşıyorum bazen. vitesler zor geçiyor yada uzun süre yol yaptığım zaman başka vites değişiminde zorluk yaşıyorum,vites dişlisi zor geçiyor gibi. aslında aracımı çok titiz kullanan ve bakımlarını hiç aksatmayan yetkili servisinde yaptırıyorum. vites sorunu için servise gitmedim,gidersem masraflı bi iş olur. değiştirmeyi düşünüyorum zaten. :) iyi günler

merhaba. 2012 model icon 1.5dci 90ps s&s aracım var. 44.000 km oldu aracım, vites sıkıntısı bende yaşıyorum bazen. vitesler zor geçiyor yada uzun süre yol yaptığım zaman başka vites değişiminde zorluk yaşıyorum,vites dişlisi zor geçiyor gibi. aslında aracımı çok titiz kullanan ve bakımlarını hiç aksatmayan yetkili servisinde yaptırıyorum. vites sorunu için servise gitmedim,gidersem masraflı bi iş olur. değiştirmeyi düşünüyorum zaten. :) iyi günler

Geri