Clio 3 Torpido Aydınlatma ve Montajı (Resimli Anlatım)

PauLord61

Mehmet İNCE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sevgili ailem öncelikle hepinize selamlar.
Bildiğiniz üzere Clio 3 lerde Torpido aydınlatma tesisatı var ama Lambası mevcut değil. Lambayı temin ederek montajını yapmak oldukça basit ben 15dk içerisinde tek başıma yaptım. Bilmeyen arkadaşlar için elimden geldiğince resimleyerek anlatmaya çalıştım.Parçanın montajının nasıl yapılacağı ve temini konusunda yardımcı olan ozmenn nickli Ali kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı günler dostlarım :eyv
g598QN.webpog631Q.webpl7bjVB.webpVV3aby.webp1yGvXY.webp7kyg4P.webpPqOkg6.webp94DoOo.webp

Ekli dosyalar

• g598QN.webp
    g598QN.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 11
  • og631Q.webp
    og631Q.webp
    251.1 KB · Görüntüleme: 11
  • l7bjVB.webp
    l7bjVB.webp
    316.9 KB · Görüntüleme: 11
  • VV3aby.webp
    VV3aby.webp
    138.9 KB · Görüntüleme: 10
  • 1yGvXY.webp
    1yGvXY.webp
    349.7 KB · Görüntüleme: 3
  • 7kyg4P.webp
    7kyg4P.webp
    221.9 KB · Görüntüleme: 3
  • PqOkg6.webp
    PqOkg6.webp
    173.9 KB · Görüntüleme: 11
kardeşim sen bu işi biliyorsun, çok beğendim, eline ayağına sağlık on numara olmuş,:eyv

Eline, emeğine sağlık, güzel günlerde ışıl, ışıl kullanman dileklerimle..:eyv

güzel çalışma güle güle kullan, bu arada ali abime bende buradan teşekkür etmek istiyorum bu gün yanına uğradım rahatsız olduğu halde sağolsun yardımcı oldu aynı şekilde torpido lambasının montajını yapacaktık fakat söktü baktı ki tesisat yok başka uygun bir vakite erteledik ve ön kapıda patlak olan hoparlörün değişimini ve 3 lü tavan lambasının montajını yaptık. Tekrar tekrar kendisine teşekkür ederim.

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. güle güle kullanın inşallah. Torpido içinde de clio 3 bulunduruyoruz devamlı he! Büyüğünde sıkıntı olursa küçüğüyle devam ederiz gibi bir düşünce mi var?qw

Kardeşim tek kelime ile harika bir konu anlatım ve resimlerle muhteşem olmuş güle güle kullan :eyv

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. güle güle kullanın inşallah. Torpido içinde de clio 3 bulunduruyoruz devamlı he! Büyüğünde sıkıntı olursa küçüğüyle devam ederiz gibi bir düşünce mi var?qw
Çok sağol Hakkı abim. Valla abi onuda modifiye edicem benim araca benzetcem hehe

Kardeşim tek kelime ile harika bir konu anlatım ve resimlerle muhteşem olmuş güle güle kullan :eyv
Eyvlh Murat abim çok sağolasın, bilgi paylaştıkça güzel qw

güzel çalışma güle güle kullan, bu arada ali abime bende buradan teşekkür etmek istiyorum bu gün yanına uğradım rahatsız olduğu halde sağolsun yardımcı oldu aynı şekilde torpido lambasının montajını yapacaktık fakat söktü baktı ki tesisat yok başka uygun bir vakite erteledik ve ön kapıda patlak olan hoparlörün değişimini ve 3 lü tavan lambasının montajını yaptık. Tekrar tekrar kendisine teşekkür ederim.
Eyvlh kardeşim, Sana da hayırlı olsun kardeşim gerçekten işlevsel bir uygulama :eyv

Geri