Clİo 3 teyp aux problemİ

e.ulucan@outlook.com

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar. Keyifli forumlar. Renault toros ile başlayıp sırasıyla megane 1, symbol, kango ve son olarak clio 3 hb ile devam eden serüvenimde bir çok konuda forumdaki bilgi ve tecrübelerden faydalandım. Bu başlık altında öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Genel olarak bildiklerim konusunda insanları elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışsam da forum da pek aktif bir kullanıcı maalesef olamadım. Bugün yaşadığım yeni problem konusunda bir çok başlık okumama rağmen tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. Bu başlık altında inşallah bu sorunu yaşayan herkese çözüm olabilecek cevaplar bulunur. Aracım boş model olduğundan dolayı kaset çaları değiştirip orjinalliği bozmadan aux ve bluetooth kullanabileceğim bir teyp e geçmekti. Donanımlı modelde ve megane 2 de orjinal olarak çıkan ve aux destekli teypi edindi. Orjinal soketli aux kablosunu edindikten sonra bağlantıları gerçekleştirdim. Soketin çıkışı dişi değil erkek uçlu olduğundan kablo problemini eledim. Aux bağlantısında aracın sol tarafından ses gelmeyip sağ tarafından ses geliyor. Şarkının sadece bazı bölümlerinde şarkı sol taraftanda çalıyor (Örn: Hep aynı nakarat kısımlarında) Teyp ayarlarını ve ekolayzır ayarlarınıda kontrol ettim ama maalesef çözüm bulamadım. Sebebi ne olabilir ? Birde aracı 2006 model bazı clio 3 lerde arka hoperlör tesisatı mevcut ama hoperlör yok. Uygun zamanda kapı döşemesini söküp tesisat kontrolü yapacağım ve var ise yeni 2 adet hoperlör ihtiyacım olacak söküp, kesmeden kullanabileceğim 13 cm hoperlör tavsiyeleriniz nedir ? Tekrardan herkese teşekkürker iyi bayramlar :)

Geri