Clio 3 modifiye için yardım

OktayDEMİRKOL

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba aranıza daha yeni katılıyorum:eyv aracım renault clio 2012 grand tour aracı 2014 yılı kasımda 31.000 tl ye aldım aldıgımda 68.075 di şuan km 78.495 de 80 bin bakımları yaklaşıyor bu gün servise gittim aracın periyodik bakımları ve kayışların değişecegini söylediler fiyat 1.600 tl dediler renault özel serviste ne yapmalıyım, aracımda hiç modifiye yok onun içinde yardımcı olurmusunuz fikir olarak ben şuanlık cam rüzgarlıgı , jant düşünüyorum bide aksesuar bulmak çok zor oluyor.
9V1pvO.jpg
[/URL][/IMG]
oAWzzq.jpg
[/URL][/IMG]
q4k233.jpg
[/URL][/IMG]

Kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.Aracın hayırlı olsun. Benimde clio 3 hb aracım var . 80000 bakımları için 1600 tl para çok ama çok bir fiyat. Ben kendi aracımın tüm ağır bakımlarını orjinal parçalar dahil 500tl ye aldım ve 200tl işcilik vererek 700tl ye hallettim.Aldıklarım şunlar ( 1 takım Triger seti, V kayışı, Ön takım Fren balatası, Devir Daim Seti, Hava - Polen - Yağ filtresi, Trigere bağlı 3 adet Rulman , Motor tapaları, 5 lt Motor yağı, 3 lt antifiriz)
Modifiye konusuna gelirsek http://www.renaultfanclub.com/clio-3-fan-club-clio-3-kulubu/80104-gecmisten-gunumuze-34tl1002.html burdan bi bak uygulamalara beğendiğin olursa parçaları nereden temin edebileceğin konusunda yardımcı olurum ben sana kardeşim.

Bilgilendirgin için teşekkür ederim kardeşim modifiye içinde yardımcı olursan sevinirim :)

Dostum sen benim arabadaki uygulamalara bi bak hoşuna hangisi giderse ben yardımcı olurum sana [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dostum sen benim arabadaki uygulamalara bi bak hoşuna hangisi giderse ben yardımcı olurum sana [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim ben yanlış yazmışım konuyu düzeltiyim yetkili serviste 1600 dediler özel serviste dedigin gibi 700 TL tutuyor 80.000 km bakımı için uygun bildiginiz yetkili servis varmı ist anadolu yakasında :D

Aileye hoş geldin faydalı forumlar dilerim :eyv aracının maşallahı var İstanbul da ikamet ediyorsan Sponsorumuz İnanlar servisi bu konuda sana yardımcı olacaktır :eyv

Aileye hoş geldin faydalı forumlar dilerim :eyv aracının maşallahı var İstanbul da ikamet ediyorsan Sponsorumuz İnanlar servisi bu konuda sana yardımcı olacaktır :eyv

Teşekkürler :)

Merhabalar hoşgeldin. 1 ay olmamıştır 80 bin bakımımı yaptıralı 1250 lira ödedim balatalarda dahil indirimli fiyat. Valla arabanın garantisi bittiyse ve illa servis olmasın diyosan dışarda uygun fiyata yaptırmanı tavsiye ederim. Ama serviste yaptırıcam diyosan. Kaynarca rensanda yaptırdım ben bakımımı temiz iş yapıyolar öneririm.

Merhabalar hoşgeldin. 1 ay olmamıştır 80 bin bakımımı yaptıralı 1250 lira ödedim balatalarda dahil indirimli fiyat. Valla arabanın garantisi bittiyse ve illa servis olmasın diyosan dışarda uygun fiyata yaptırmanı tavsiye ederim. Ama serviste yaptırıcam diyosan. Kaynarca rensanda yaptırdım ben bakımımı temiz iş yapıyolar öneririm.

Büyük ihtimalle dedigin yere giderim teşekkürler kardeşim :)

Rica ederim inşallah yardımcı olabilirim.

Geri