Clio 2 mk1 Baskı Balata?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Emirhan SERKUŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, kalkışı yaparken ilk anda hafif bir titreme oluyor. Acaba baskı balata bitti mi? Ne yapmam lazım değiştirmem mi gerekir? Birde en tepede kavrıyor, çok dur kalk yapınca debriyaj gıcırdıyor? Nedir problem ne kadar maliyeti tutar?

Baskı olma ihtimali yüksek...

Kaça malolur abi?

Orasını bilmiyorum işte...:)
Aytuğ bilir onu...

Tamam abi sağolasın :eyv

valeo orjinal baskı 130 - 150 arası olması lazım abi bir 150'de işçilik filan tutar 300'ü var ben 1,5 sene önce bu fiyatlara yaptırmıstım

valeo orjinal baskı 130 - 150 arası olması lazım abi bir 150'de işçilik filan tutar 300'ü var ben 1,5 sene önce bu fiyatlara yaptırmıstım
Anladım kardeşim sağolasın. :eyv

Valeo bask-balata ve bilya seti 200-250 liralara satılıyor parçacılarda.Şanzumanı 100 liraya indirende var 200e de.Bir de debriyaj teli değiştirin isterseniz 25-35tl de onun fiyatı var.Yağı da değiştirirseniz 30-80 lira aralığında da yağlar var.

Gıcırdama baskındandır, yukardan kavrama balata bitikliğinden.

Valeo bask-balata ve bilya seti 200-250 liralara satılıyor parçacılarda.Şanzumanı 100 liraya indirende var 200e de.Bir de debriyaj teli değiştirin isterseniz 25-35tl de onun fiyatı var.Yağı da değiştirirseniz 30-80 lira aralığında da yağlar var.

Gıcırdama baskındandır, yukardan kavrama balata bitikliğinden.

Arkadaşın dediği gibi işçilik ıvır zıvır derken 500 tutar belkide tutmaz ustanıza bağlı yoksa parçalar çok uçuk fiyat değil. Motor kulaklarınıda bi gözden geçirtin.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Salı günü gidecez bakalım hayırlısı:eyv

Geri