clio 2 mercek far çapı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admiral

Barış KARA,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
Clio 2 aracımın farlarına karartma yapıcam. hazır açmışken merceklerin önüne angel halka koymak istiyorum ama kaç cm çapında alacağıma karar veremedim. açmadan ölçmek de mümkün değil.
bilen varmı acaba
teşekkürler

bilgim yok ama bence girme derim o angel halka ne kadar kaliteli olursa olsun sonradan takma olduğu için bozulucak tamiri için tekrar far aç kapat işlemleri yapılıcak başımıza çok geldiği için yazıyorum can sıkıcı oluyor ama sen bilirsin

bilgim yok ama bence girme derim o angel halka ne kadar kaliteli olursa olsun sonradan takma olduğu için bozulucak tamiri için tekrar far aç kapat işlemleri yapılıcak başımıza çok geldiği için yazıyorum can sıkıcı oluyor ama sen bilirsin

eyvallah kardeşim.sadece karartma yapalım o zaman

valla abi hevesini kırıyor gibi oldum ama ben led de denedim florasan diye tabir edilen gazlı angel da denedim hepsi ama hepsi 4 mevsim sonunda mutlaka bişey çıkarttı başıma bir bmw gibi olmuyor asla sen karart farları amerikan parkını bağla sorunsuz skntısız kullan :)

valla abi hevesini kırıyor gibi oldum ama ben led de denedim florasan diye tabir edilen gazlı angel da denedim hepsi ama hepsi 4 mevsim sonunda mutlaka bişey çıkarttı başıma bir bmw gibi olmuyor asla sen karart farları amerikan parkını bağla sorunsuz skntısız kullan :)

kardeşim boşuna sormadık zaten olumlu olumsuz fikirleri öğrenelim istedim. teşekkür ederim değerli bilgiler için. bu forum bu sebeple guzel zaten

Orjinali gibi olmuyo abi karart en iyisi sinyallerin orayıda turuncu boyarsın

Orjinali gibi olmuyo abi karart en iyisi sinyallerin orayıda turuncu boyarsın

öyle yapıcam ozan. turuncuyu düşünmemiştim. düşüneyim

Geri