Clio 2 Klima Problemi ? ? ? ?

Çağrı Köksal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araba rolanti halindeyken A.C tuşuna basıyorum devirde bi dalgalanma oluyor ama klima hiç bi şekilde soğuk üflemiyor gazına baktırdım gazı var dediler sizce sorunu ne olabilir aracımın ? ?

Klima kompresörü devreye giriyor mu?AC tuşuna basınca cıt sesi gelip gelmediğini kontrol edin.

hayır AC tuşuna bastığımda herhangi bi ses gelmiyor sadece devirde dalgalanma oluyor

Kompresör çalışmıyor..

o ne oluyor tam olarak fazla bi bilgim yok bu konularda kompreör çalışmıyosa tahmini masrafı ne kadar olur Ankara içinde hangi ustaya götürsem bakar detaylı bilgi verebilrseniz daha güzel olur teşşekür ederim (:

kompresörün tamiri pek saglıklı olmuyor sanırım , sıfırını ıyı arastırır pazarlık edersen 500 cıvarı bulabılırsın tamır fıyatı konusunda pek bılgım yok

klima uzun süre kullanılmadıysa kompresör kitlenmiştir klimacılar vardır onlar bu işi yaparlar tanıdık vasıtasıyla giderseniz yardımcı olurlar İstanbulda olsaydınız ben yardımcı olurdum Geçmiş olsun

Hemen kompresoru Bozmayın yaw pozitif dusunun ben arabamı aldıgımda bendede durm aynıydı :) Goturdum baktılar elektrik gelmiyormus elektrkci kabloları yeniledi simdi canavar gibi calısıyor :)

geçenlerde bi ustaya göstermiştim ayak üstü geçerken hemen klima beynin arızalı oda sana 1.250 TLye kadar çıkar dedi bende bişey diyemedim müsait bi zamanda iyi bi ustaya gösterecem inşallah ufak tefek bi sorun çıkar diye umuyorum (:

geçenlerde bi ustaya göstermiştim ayak üstü geçerken hemen klima beynin arızalı oda sana 1.250 TLye kadar çıkar dedi bende bişey diyemedim müsait bi zamanda iyi bi ustaya gösterecem inşallah ufak tefek bi sorun çıkar diye umuyorum (:

arada bi ustaları değiştirmek lazım. yazın başında benimkide soğutmuyordu. ustama götürdüm baktım ön tamponu söküyor. usta hayırdır dedim. gaz hiç kalmamış herhalde kaçak var dedi. işim var dedim çıktım. 2 blok ilerdeki tanımadığım bi klimacıya gittim. adam bi kontrol etti. kaçak felan yok sadece gaz basacağım dedi. 50 tl ile yırttık. canavar gibi soğutuyor şimdi.

Geri