Clio 2 frenden gelen ses sorunu acil yardim

karabayir42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhabalar;

Yaklaşık 1 aydır sağ arka tekerden frene basınca ıslık sesi gibi ötüyor.Götürmediğim frenci kalmadı herşeyi söktüler balatalar yeni gibi diyorlar söküp takıyor ses kesiliyor 15-20 km yaptıktan sonra yine aynı sorun bilyelerine baktılar sorun yok balata spreyi sıktılar yine çözülmedi başına böyle bir olay gelen varmı nasıl çözüldü yardımcı olabilir misiniz.

Otme ne zaman yapiyor?tam durmaya yakin mi yoksa hizliyken mi yapiyor?

Fren bastığım her an yapıyor.Hızlı iken veya tam dururken fark etmiyor.Nereye götürdüysem söküp bakıyorlar birşey yok diyorlar aradan 1 saat geçiyor tekrar ötmeye başlıyor

Fren balatalarinin arka kismi ve yanlarina fren gresi bulabilirseniz surun.ingilizcesi anti squeeze paste diye gecer.bildigimiz gres gibi ozelligi yuksek isiya dayanikli olmasidir.onceki mercedesimdeki yeni balata disk olmasina ragmen otmeyi boyle kesmistim.bazi balatalarin kutusundan cikiyor esantiyon.boyle islak mendil paketi gibi ufacik bi paket 4 balataya yetiyor.
https://products.liqui-moly.com/brake-anti-squeal-paste-4.html

Google a anti squel paste veya brake pad paste yazin gorsellerde arayin bir cok urun ve uygulanisi cikacaktir.liqui moly,wurth, mercedes benz ve bmw gibi bir cok markasi var ve ucuz bisey 5 -10 tl civari.ama tr de bulmak mesele cogu parcacinin mal mal yuzune bakmasina razisiysan sor.

Son düzenleme:
Brake pad paste veya anti squel paste diye de gecer.wurth,liqui moly,bmw, mercedes benz bircok markasi var ucuz bisey.ben mercedesinkini bulup kullanmistim.

Brake pad paste veya anti squel paste diye de gecer.wurth,liqui moly,bmw, mercedes benz bircok markasi var ucuz bisey.ben mercedesinkini bulup kullanmistim.

Desteğiniz için çok teşşekkür ederim şuan bu ürünü bulup hafta sonu uygulayacağım inşallah geçerde bende sesten kurtulurum

Merhabalar;

Sanayiye gittik bütün balatalar söküldü temizlendi zımparalandı daha sonra bilyalar kontrol edildi bilyalar yağlandı 3 gündür maşallah ses yok düzeldi

Geri