Clio 2 Faz 1 ön panel Göğüslük Sökme Yardımmmmm....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *MELiH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*MELiH

Melih LALE,
Yönetici
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 99 model clio on paneli sökmeyi tarif edebilecek birisi varsa yardımlarını bekliyorum. kadran ışıklarının bazıları yanmıyo bende komple rengini değiştirecem yarına kadar acil yardım yoksa yarın pataküte sökücem :D

Sökmesi biraz sıkıntılı.Camın önündeki havalandırmaların orda 3 vida var onları söküceksin.Tam sol tam sağ kapı içlerine doğru kalan kısımda2 vida var.Direksiyonun altındaki plastiği söküp çıkar 2vida,söktüğün yerin altında 2vida.Sonra yukarı doğru yumrukla yerinden çıkar

aslında bence Coupe nin hiç birşeyini bilmiyordm ama inat ettim torpidoyu inceleye inceleye çözüme ulaştım..
bence boş bi vaktinde bin arabanın içine konuş onunla sana doğru yolu gösterecektir :D:D

Ayberk'in yazdığına göre toplamda 9 vida sökeceksin Melih,tornavidana ve yumruğuna kuvvet diyorum...:D

Asıl gelsin :P hehe

bende ayberk seni arıyordum sen anlıyosun bu işten . :D dediğin tüm vidaları biliyorum inceleme yaptım. peki sökünce o ledleri 12 v luk yeni ledler takıcaz . ledler nasıl peki biliyon mu normal mi SMD LED mi.

Geri