Clio 2 dipart

necatimoroy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar,

2003 model clio 1.6 16 valf aracim var. araci adanadan aldim. Bu yuzden ufak bi gunes lekesi sorunum var ve bu cok gozume batiyor. Araci boyatmak istemiyorum cunku ulkemizde boya buyuk bir sorun biliyorsunuz. Plastidip kaplama yapmak istiyorum. Fiyati hakkinda bilgisi olan var mi?

iyi aksamlarreno

1,500 2500 arası degişiyor

Peki sizce boyayı kaldırmak istediğimizde alttaki boyayı kaldırır mı? Özellikle güneş yanığı olan bölümleri .

benim araçta da vargüneş yanığı hemde baya var ben araştırdım sordum garanti veriyorlar kalkarsa masrafı karşılıyorlardı benim sorduğum yer

Kesinlikle kaliteli ve garantili yere yaptirin ve garanti ye dair imzali vs kagit alin benim bir akrabam yaptirmisti adam garanti veriyoruz abi vs dedi bir sorun olusti fakat lafta oldugu icin oyle kaldi

Kesinlikle kaliteli ve garantili yere yaptirin ve garanti ye dair imzali vs kagit alin benim bir akrabam yaptirmisti adam garanti veriyoruz abi vs dedi bir sorun olusti fakat lafta oldugu icin oyle kaldi

Sıkıntı şurda ki şanlıurfada yasıyorum. burda şuan plastidip yapan yok. en yakın gazientepte var diye biliyorum. marka olarak dipart'ı çok duydum. marka olarak bilginiz var mı?

Sıkıntı şurda ki şanlıurfada yasıyorum. burda şuan plastidip yapan yok. en yakın gazientepte var diye biliyorum. marka olarak dipart'ı çok duydum. marka olarak bilginiz var mı?

The-tunning tabikide cok iyiler bence

Geri