Clio 1.6rxt motordan gelen su sesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kungiman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kungiman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar konuyu cok arastirdim ustama gosterdim ama sonuc alamadim. Aracin direksiyon hizasinda gogus bolgesinden arac calisinca su sikirti sesi geliyor.

Nette arastirdim kalorifer petegi hava yapmasindan denilmis fakat ustamiz havasi alindi dedi 2 kez kontrol etti.

Bu isin sorunu ve cozumu nedir?

aracın içine su geliyormu

Henuz birsey gormedim. Paspaslara bakdim bi islaklik gibi var ama hem sofor hem yolcu ikisindede var sanirim detayli temizlik yapilmisti ondan diye dusunuyorum.

Birde halilarini elleyip bakayim yarin islaklik varmi diye.

bende su sesi geldi kalorifer peteği patladı da ondan sordum ve araç su eksilti yormu ?

bende su sesi geldi kalorifer peteği patladı da ondan sordum ve araç su eksilti yormu ?

Agir bakimi ayin 19unda yapildi. Triger seti devirdaim pompasi yaglari filtreleri hepsi yenilendi

benimde yapıldı ama onu kontrol edemiyorsun abim :)

benimde yapıldı ama onu kontrol edemiyorsun abim :)

Sabah ben bi bakayim halilarda islaklik varmi diye. Islaklik yoktur İnşAllah sonrasinda ne yapmamiz gerekli eger yoksa?

benimki böyle olmuştu inşallah olmaz sıkıntı çünkü patladığında bütün konsol sökülüyormuş :(( eğer olmazsa su devirdaim sisteminde birşey olabilir

Devirdaim yeni degistiki

pompadan demiyorum zaten belki yeni olduğundan ses yapıyo olabilir su sesi sonuçta bir yerden çıkmıyor ise sıkıntı olmaz bence

Geri