Arkadaslar 3 gun once aracimi hibritlemis bulunuyorum, cogu kimse cesaret edemedi, biz bi yola girdik hadi hayirlisi aracim stok degildi, stage 1 idi. Stage 3 ye cevirdik. Stok turbodan basinc alamadigimiz icin ve standart yazilimla daha fazla ileriye gidilemedigi icin, hibritleme ihtiyaci duydum. Islemlerin hepsi adana da gerceklesti, su an yazilimcim ile birlikte actigimiz basinca uyacak bir deger yakalamaya calisiyoruz. Su an normal haliyle 136 hp 1.6 yeni astralar gibi yuruyor(denedik) olcum yapmadik ki gerekte yok zaten, burdaki dynolarin hepsi yuk dynosu gercek verileri vermiyorlar. Ort istedigimiz 160 bg ve basinc 1.8 barda su an. Ki aliriz turbomuz bunu kaldiriyor, yag pompamiz, intercoolerimiz (bu arada bir cok kisi kac litre oldugunu bilmez, en ve boyunu ayrica kalinligini olcup metrekup ile carptik turbo sokulus esnasinda ve 3.5 litre geldi o da hayli yeter su anlik)cok sukur de yetisti, degistirme gibi masrafimiz olmadi. Methanol kitimiz var adana malum sicak yazin sogutmak gerekecek ve 1 2 saniye daha one cekeriz diye dusunuyorum. Hava filtre kitim var ama degisecek. Cok kafa utuluyor. Son olarakta fren disklerini buyultmek gerekecek cunku arac durmuyor simdilik bu kadar eger sorunuz olursa cevaplarim
Not: simdi yazilim guncelledik, istedigimiz verileri aldik, araba cidden degisti. Adaptasyon surecinde yuksek basinc uyarisi almazsak, bi yazilim daha deneyecegiz. Biraz dumanli oldu, ama abartilacak kadar degil.. ve degdi diyebilirim.
Not: simdi yazilim guncelledik, istedigimiz verileri aldik, araba cidden degisti. Adaptasyon surecinde yuksek basinc uyarisi almazsak, bi yazilim daha deneyecegiz. Biraz dumanli oldu, ama abartilacak kadar degil.. ve degdi diyebilirim.
Son düzenleme: