Clio 1.5 Dci GT Line İle Aranıza Katıldım

EnesAkkus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamün Aleyküm,

İsmim Enes. 28 Yaşındayım ve İstanbul Bağcılarda yaşıyorum. Dün 2014 Model Clio 1.5 Dci Edc GT Line alarak aranıza katıldım. Daha önce Seat İbiza'm vardı. Oda 2014 model 1.4 atmosferik benzinli idi. İkisini kıyaslamak bence çok yanlış. Clio'nun bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum. İlk izlenimlerim harika. Araçta birde yazılım var. Onun etkisi de çok fazla var. Rabbim kimsenin tekerine taş deydirmesin. Herkese keyifli ve verimli forumlar dilerim.

Araç resimlerimide paylaşayım :)

7a9LXW.webp

pbyDBm.webp

XMVgk7.webp

lqJDjX.webp

Şu initiale farlar hep favorim olmuştur.Bi türlü alıp takamadan sattık arabayı.Hayırlı olsun kardeşim.

Şu initiale farlar hep favorim olmuştur.Bi türlü alıp takamadan sattık arabayı.Hayırlı olsun kardeşim.

İnanın beni de o farlar cezbetti. Yoksa farklı bir araba alıyordum. Satıcı ilana koydunun 3 saat sonrası ulaştım ve arabanın pazarlığını bitirdim. Dünde aldım çok şükür. Teşekkür ederim.

Krom kaşlar ve yan marşpiyel hariç araç güzel.Zevk meselesi tabi.

Buna tek yapılması gereken led stop.

Krom kaşlar ve yan marşpiyel hariç araç güzel.Zevk meselesi tabi.

Farların altını siyah kaplatacağım fakat marşpiyeller bence çok iyi onlara dokunmayı düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buna tek yapılması gereken led stop.

Led stoptan önce kafayı basmam lazım. Güzel bir coil şart.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Arabanızda hayırlı, uğurlu olsun...:eyv

Aleyküm selam hoşgeldiniz keyifli aktif forumlar [emoji112]
Aracınız çok güzel Maşallah [emoji106]

Hayırlısı olsun, keyifli forumlar.

Geri