Clio 1.2 T EDC Kullananlar yardım edebilirler mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Myc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Myc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar dün itibari ile Clio 4 1.2 edc arac satın aldım 20 binde ve garantisi devam ediyor. Sorum su olacak normal d modunda ilerlerken yokusta kalkarken trafikte vs. bi sorun sezemedim ama geri vitese alıp rolantide gidince arac titriyor stop edecek gibi oluyor bu normal midir yoksa bi servise göstermelimiyim.simdiden tesekkürler

(Daha önce böyle bi konu acıldıysa arastırdım bulamadım daha dogrusu arama moturunun mantıgını cözemedim kusara bakmayın)

Normal değil servise gösterin garantisi devam ediyorsa hali hazırda.

Cevabınız icin tesekkur ederim az sonra bırakacagım servise bakalım ne olacak

Sonucu bizimle paylaşmayı unutmayın :)

Arkadaslar dün itibari ile Clio 4 1.2 edc arac satın aldım 20 binde ve garantisi devam ediyor. Sorum su olacak normal d modunda ilerlerken yokusta kalkarken trafikte vs. bi sorun sezemedim ama geri vitese alıp rolantide gidince arac titriyor stop edecek gibi oluyor bu normal midir yoksa bi servise göstermelimiyim.simdiden tesekkürler

(Daha önce böyle bi konu acıldıysa arastırdım bulamadım daha dogrusu arama moturunun mantıgını cözemedim kusara bakmayın)[/QUOTE

Yokuş yukarı geri geri gelirken benzer bir durum benim 1.2 gtline da da oluyor gaza hafif bastığımda titriyor gibi.

(Daha önce böyle bi konu acıldıysa arastırdım bulamadım daha dogrusu arama moturunun mantıgını cözemedim kusara bakmayın)[/QUOTE

Yokuş yukarı geri geri gelirken benzer bir durum benim 1.2 gtline da da oluyor gaza hafif bastığımda titriyor gibi.

Yokuş yukarı hafif gaz ile bir miktar titreme olması normal gayet, arkadaşın problemi rölantide titreme.

[COLOR=#333333' Alıntı:
Setheleh;[/COLOR]Yokuş yukarı geri geri gelirken benzer bir durum benim 1.2 gtline da da oluyor gaza hafif bastığımda titriyor gibi.

arkadasında dedigi gibi rolantide giderken oluyor cok hafif gaz verince kesiyor tekrar durmaya yakın titriyor bugun bırakamadım servise ama yarın sabah ilk is bırakacagım bakalım sonucu sizlerle paylasacagım.

Arkadaslar aracı bugun servise götürdüm güncelleme yaptılar ama degisen bi sey yok. bugunde sunu fark ettik geri viteste düz giderken bi sıkıntı yok ama direksiyonu hareket ettirince yapıyor akü ile alakalı olabilir mi ?

Ben hala şanzıman kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Direksiyonu çevirince arabanın gitmesine sonuçta bir miktar direnç oluyor. Yani sorun bana daha çok yazılımsal kavrama problemi gibi geliyor. Ya da mekanik bir sorun yine kavrama ile alakalı. Siz servisin peşini bırakmayın, gerekirse başka servise gidin sonuç alamazsanız.

Geri