Çizik giderme hakkında destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recoba9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

recoba9

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 2 senelik oldu ne kadar iyi baksamda yıkama fırcası yada bezlerden ufak kılcal çizikler ve harelenmeler var cok yakından anca belli oluyor sizce kendim pasta cilamı yapayım yoksa iyi bir ustada makinaylamı yaptırayım

Bence kendin yap kardeşim Pamukla... En başarılısı öle olur....:kahve

hem işi öğreneyim yavasca hem vakit gecsin hemde daha ucuza mal olsun derseniz elinizle yapabileceginiz bir set dizin kendinize,yok ben ugrasamam onla yapılınca en profesyoneli olsun kafam rahat etsin parası onemli değil derseniz dısarıda iyi bir uygulama firmasında yaptırın,ama dısarda yaptırcagınız işi başlangıcta ev ortamında yapamassınız,zamanla ilerleme kaydedip guzel işler basarırsınız,fakat suda var ınsanın kendi aracıyla ilgilenip uygulama yapmasıda ayrı bir zevk :)

Kendin yaparsan daha özverili daha dikkatli ve itinalı olacaktır

ben kendim yaptım ama hosuma gitmedi uygun bi zamanda makina ile yaptırcam işin ehli bi ustaya :eyv

bence kendin yap zaten tavanda kaplı fazla bir yer kalmamış sonax güçlü çizik giderici ve cilasını öneririm istanbulda olsaydın yardım ederdim :eyv

bence hiç kendin bulaşma cila atıcam deseniz atın skntı degil pasta işin içine girince elle atılıcasa ve memnun olunaca bir sonuç isterseniz el gücü bir yere kadar makine lazım makinayı alsanız kendiniz atmayı deneseniz bu sefer ayarını kaçırıp boyayı tahrip etme riski var hiç ugraşmayın işin ehli birine verin güler yüzle ayrılın

Geri