Çıkma orj. far vs yeni Depo, Tyc, Ayfar ?

kostantin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sag farım kırıldı. Araç 2006 faz 2. Motoru lambasi sağlam ama bu şekilde muayeneden geçmeyeceği için değiştirmem lazım. Çıkma farlar 100 150 civarı. Çıkma mi alsam depo, tyc, ayfar marka sıfır far mi alsam. ( Mercekli normal far)

Son düzenleme:
Merhaba;
Bence orjinal al bende 2 gün önce megane 2 için 2 adet orjinal aldım daha önceden arkadaşım dediğin gibi ay far almıştı 1 yazın sonunda far kararmaya başladı
fakat bi kaç yere sor istersen fiyatlarda 50 tl gibi değişiklikler oluyor....

Merhaba;
Bence orjinal al bende 2 gün önce megane 2 için 2 adet orjinal aldım daha önceden arkadaşım dediğin gibi ay far almıştı 1 yazın sonunda far kararmaya başladı
fakat bi kaç yere sor istersen fiyatlarda 50 tl gibi değişiklikler oluyor....
Sıfır valeo da baya pahalı. O kadar para vermek istemiyorum. Şehir içinde bir çocuk önüme atladı allahtan yavaştım. Sonradan farkettim farın camı kırılmış.
hocam orjinal çıkma farlarda da matlaşma var acaba bi sakıncası olur mu bu matlaşmanın. Depo veya tyc nasıl? Sonuçta sıfır ama ?

bende arabayı muayeneye götürdüm farlarda matlaşma olduğundan dolayı farlar göstermiyor diyerek ağır kusur yazı geçirmedi...
sonrasında bende ay far alacaktım arkadaşım 1 yılda tekrar matlaştı ve gece göstermiyor dedi...
bende biraz paraya kıyarak 2 adet orjinal aldım yinede karar senin...

Bence alabiliyorsanız orjinal alın alamıyorsanız depo marka için orjinal 10 puansa bu 8 9 puan diyorlar. ve bazı farlar muaneden geçmiyor yeni almış bile olsanız. malaşmış farlar muaneden geçmiyor.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Çıkma yerine sıfır alicaz o zaman. Muayeneden gecsin 2-3 yıl idare etsin yeter.

Orjinale en yakın depodur. Tavsiye ederim.:eyv

bende arabayı muayeneye götürdüm farlarda matlaşma olduğundan dolayı farlar göstermiyor diyerek ağır kusur yazı geçirmedi...
sonrasında bende ay far alacaktım arkadaşım 1 yılda tekrar matlaştı ve gece göstermiyor dedi...
bende biraz paraya kıyarak 2 adet orjinal aldım yinede karar senin...
Hocam heralde ölçüm cihazına bağlayıp da bu kaniya vardi eleman değil mi?

Sıfır replika yerine oem ikinci el her zaman iyidir

Geri