Çift Renk 19

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Emirhan SERKUŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
img0767gb.jpg

97883839.jpg

191z.jpg

1933q.jpg

dsc0010za.jpg

Rengi Şahane Spoiler Güzel Jantlar Da Uyumlu Kaşlar Tamponlar Gayet Başarili Fakat Bagaj İçi Ledler Olmamiş Ama Yinede Güzel Kimliği En Azindan Kaybolmamiş

Rengi Şahane Spoiler Güzel Jantlar Da Uyumlu Kaşlar Tamponlar Gayet Başarili Fakat Bagaj İçi Ledler Olmamiş Ama Yinede Güzel Kimliği En Azindan Kaybolmamiş

Evet abi en azından aracın 19 olduğu belli

Modifiyede Benim Düşüncem Tabi Ama Aracin Kendi Kimliğini Örtmemek Lazim Güç Ve Frenlerde Modifiye Yapilarak Kaporta Aksaminda İnce Dokunuşlarla Kimliği Koruyarak Yapilirsa Ve Sağlam Bir Jant Lastik Yay Grubuyla On Numara Araç Elde Edilebiliyor

Modifiyede Benim Düşüncem Tabi Ama Aracin Kendi Kimliğini Örtmemek Lazim Güç Ve Frenlerde Modifiye Yapilarak Kaporta Aksaminda İnce Dokunuşlarla Kimliği Koruyarak Yapilirsa Ve Sağlam Bir Jant Lastik Yay Grubuyla On Numara Araç Elde Edilebiliyor

Zaten diğer türlü aracın bir özelliği kalmıyor..Örneğin farın şeklini değiştiriyorlar renoya atıyorum wv farı takıyorlar tuhaf bodykitler vs..Araca bir yay özel bir renk uygun bir jant..Eğer taşıyabilirse bir spoiler ve iç dizayn tamamdır

Araç çok diri her halinden anlaşılıyo 16s olduğu :)

arabaya çok yakışmılş tabi güzele ne yakışmaz :)

Tam yerinde müdehaleler yapılmış ve çok tatlı olmuş...:eyv

Geri