Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rengi Şahane Spoiler Güzel Jantlar Da Uyumlu Kaşlar Tamponlar Gayet Başarili Fakat Bagaj İçi Ledler Olmamiş Ama Yinede Güzel Kimliği En Azindan Kaybolmamiş
Rengi Şahane Spoiler Güzel Jantlar Da Uyumlu Kaşlar Tamponlar Gayet Başarili Fakat Bagaj İçi Ledler Olmamiş Ama Yinede Güzel Kimliği En Azindan Kaybolmamiş
Modifiyede Benim Düşüncem Tabi Ama Aracin Kendi Kimliğini Örtmemek Lazim Güç Ve Frenlerde Modifiye Yapilarak Kaporta Aksaminda İnce Dokunuşlarla Kimliği Koruyarak Yapilirsa Ve Sağlam Bir Jant Lastik Yay Grubuyla On Numara Araç Elde Edilebiliyor
Modifiyede Benim Düşüncem Tabi Ama Aracin Kendi Kimliğini Örtmemek Lazim Güç Ve Frenlerde Modifiye Yapilarak Kaporta Aksaminda İnce Dokunuşlarla Kimliği Koruyarak Yapilirsa Ve Sağlam Bir Jant Lastik Yay Grubuyla On Numara Araç Elde Edilebiliyor
Zaten diğer türlü aracın bir özelliği kalmıyor..Örneğin farın şeklini değiştiriyorlar renoya atıyorum wv farı takıyorlar tuhaf bodykitler vs..Araca bir yay özel bir renk uygun bir jant..Eğer taşıyabilirse bir spoiler ve iç dizayn tamamdır