Chip tuning

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreski

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bende 1.5 dci 90 hp clio 4 var aracima chip uygulamak istiyorum duşunceleriniz nelerdir bu uygulamayi yapan arkadaslar memnunmu birde bu uygulamayi guzel bur şekilde yapan yer varmi ?

Clio 4 araçların beynini açmadan yazılım yapılamıyor, yazılımdan sonra bunu servisin fark etme olasılığı çok yüksek bu yüzden önermiyorum.
Geçen hafta yaptığımız Anadolu yakası buluşmasına katılan arkadaşlarımızdan birisi 90 hp aracına beyni açtırmak suretiyle yazılım yaptırdığını ve dynoda 130 Hp ve 300 nm tork aldıklarını söyledi...

Anladim sagolun serviste sorun oluyosa yaptirmaya gerek yok peki bu racin teypi icin bi soru daha sormustum onunla ilgi bir bilginiz varmi acaba ?

Anladim sagolun serviste sorun oluyosa yaptirmaya gerek yok peki bu racin teypi icin bi soru daha sormustum onunla ilgi bir bilginiz varmi acaba ?
Hangi soru ?

Teyp navigasyon
Bende clio 4 var 1.5 dci 90 hp icon serisi bu araclarda teyp güncelleme yapilabiliyormus bu güncelleme yapildiginda teypte tv , video , geri görüş kamerasi destekler hale geliyormuş bunu yapan varmi veya nasıl ve nereye yaptirabiliriz yardimci olursaniz sevinirim..

diğer konuda sorunuz cevaplandı :eyv göz atarsanız görürsünüz.

Evet az once baktim sagolun yinede :)

Geri