Carbonladık

ByHeaven1903

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
resim007dp.jpg
resim006xb.jpg
resim004ms.jpg
resim002zc.jpg

Güzel çalışma olmuş.
Tamponun Plakalıktan yukarı olan kısmınıda kaplasaymışsınız daha farklı dururmuş. Birde öyle deneyin bence....

bu sadece denemeydi aslında birden kafamıza esti gittik aldık uygulaadık bazı yerlerinde sıkıntı var resimde belli olmuyor . bu işin ustasına gidip dediğiniz gibi yaptırmak aklımda

Ustasına gitmenize gerek yok. İki kişi ile yavaş ve dikkatlice uygulandığında ustasının yaptığının aynısını yaparsınız.
Benim aracımı gördünüzmü bilmiyorum forumda başlığı var. ben kendim yaptım. Gayette güzel oldu.

41PR261 linkinden bakabilirsiniz...

bu sadece denemeydi aslında birden kafamıza esti gittik aldık uygulaadık bazı yerlerinde sıkıntı var resimde belli olmuyor . bu işin ustasına gidip dediğiniz gibi yaptırmak aklımda
Zaten 1-2 defa deneyince eliniz alışacaktır. Ondan sonra kimse tutamaz sizi. Nereyi folyolasam diye bakar durursunuz.
Ben bi gazla bagaj üstündeki kısımla başladım sonrasında kapı çıtası derken birde baktım folyo yapacak yer kalmadı :)

Güzel olmuş,emeklerinize sağlık...

bu şekilde veya panjura kadar insek muayenede sıkıntı yaratılırmı acaba

Güzel olmuş eline sağlık ama şu panjur kısmı yani reno logosunun etrafıda kaplanabilirdi komple değişik bir görüntü olurdu :)

kardeşim inan gören herkes aynı şeyi soyledi elımde oraya yetecek kadar var carbon. haftaya zaten yenılıcem kaputu olmadı bu . haftaya hepsı olacak

Geri