Öncelikler herkese hayırlı akşamlar size 2 gün öncesinde carbon clean uygulamasını sormuştum ancak ele avuca tutulan bi cevap alamamıştım ve biraz daha araştırıp bugun uygulamayu yaptırdım arkadaslar tanıdık bir tamirci arkadasta
Aracım 2010 model megan 2 sedan 170.000 bin km deydi aracım dizel bu arada benim farkettiğim değişiklikleri sölemek istiyorum arkadaslar
1- Öncelikle rail basıncımda yakıt basıncımda düzensizlik vardı arkadaslar bu tamamen geçti
2- Aracın hızlanmaları farkedilir derecede iyileşti örneğin araç 2.3 viteste bile 1 vitesteki gibi atikleşti
3- Belirli bir şekilde motorun çalışma sesi değişti
4- Motorun sesi daha belirgin ve net oldu
5- Aracıma birkez daha baglandım diyebilirim arkadaşlar
6- Ciddi anlamda performans farkı yaşadım diyebilirim son olarak
En önemliside 400-500 liralık rail sensörünü değiştirmek zorunda olurken bu uygulama ile bu sorunumdan da kurtulmuş oldum
Aracım 2010 model megan 2 sedan 170.000 bin km deydi aracım dizel bu arada benim farkettiğim değişiklikleri sölemek istiyorum arkadaslar
1- Öncelikle rail basıncımda yakıt basıncımda düzensizlik vardı arkadaslar bu tamamen geçti
2- Aracın hızlanmaları farkedilir derecede iyileşti örneğin araç 2.3 viteste bile 1 vitesteki gibi atikleşti
3- Belirli bir şekilde motorun çalışma sesi değişti
4- Motorun sesi daha belirgin ve net oldu
5- Aracıma birkez daha baglandım diyebilirim arkadaşlar
6- Ciddi anlamda performans farkı yaşadım diyebilirim son olarak
En önemliside 400-500 liralık rail sensörünü değiştirmek zorunda olurken bu uygulama ile bu sorunumdan da kurtulmuş oldum