Carbon clean uygulaması yaptırdım ve görüşlerim arkadaşlar :)

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikler herkese hayırlı akşamlar size 2 gün öncesinde carbon clean uygulamasını sormuştum ancak ele avuca tutulan bi cevap alamamıştım ve biraz daha araştırıp bugun uygulamayu yaptırdım arkadaslar tanıdık bir tamirci arkadasta
Aracım 2010 model megan 2 sedan 170.000 bin km deydi aracım dizel bu arada benim farkettiğim değişiklikleri sölemek istiyorum arkadaslar
1- Öncelikle rail basıncımda yakıt basıncımda düzensizlik vardı arkadaslar bu tamamen geçti
2- Aracın hızlanmaları farkedilir derecede iyileşti örneğin araç 2.3 viteste bile 1 vitesteki gibi atikleşti
3- Belirli bir şekilde motorun çalışma sesi değişti
4- Motorun sesi daha belirgin ve net oldu
5- Aracıma birkez daha baglandım diyebilirim arkadaşlar
6- Ciddi anlamda performans farkı yaşadım diyebilirim son olarak

En önemliside 400-500 liralık rail sensörünü değiştirmek zorunda olurken bu uygulama ile bu sorunumdan da kurtulmuş oldum :)

fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?

Bu arada hayırlı olsun sizin adınıza sevindim

150 dedi ancak 120 liraya yaptırdım

Geçen sene TUG Kangoo'ya 70 liraya yaptırmıştım,fiyatlar baya uçmuş...

Mustafa abi ilaç pahalı sanırım kullandıgı ilacın yani kimyasalın 80 lira oldugunu söledi yemin ederek 40 lirada işçilik aldı kimyasaldan kimyasala fiyat farkı gösterebilir sanırım

hayırlı olsun sorunların geçmesi sevindirici :) :)

Mustafa abi ilaç pahalı sanırım kullandıgı ilacın yani kimyasalın 80 lira oldugunu söledi yemin ederek 40 lirada işçilik aldı kimyasaldan kimyasala fiyat farkı gösterebilir sanırım
Mazotu senin aracından mı çekip kullandı ?

Evet mustafa abi mazotu benim araçtan cekip kullandı oda 0.5 litre anca cekti mazot demenin sebebi merak ettirdi beni mustafa abi acıklarsan sevinirim

Evet mustafa abi mazotu benim araçtan cekip kullandı oda 0.5 litre anca cekti mazot demenin sebebi merak ettirdi beni mustafa abi acıklarsan sevinirim
Kullandıkları kimyasalı mazotla karıştırıp araçta kullanıyorlar,bazı yerler mazotu kendisinden kullanıyor o yüzden sordum kardeşim...

Geri