captur viraj denge çubuğu,direksiyon kutusu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erman67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erman67

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,aracımda özellikle sabahları soğukken kasislerden geçtiğimde(hız kesici) lak luk şeklinde tahminimce sol taraftan sesler geliyordu.servise bugün götürdüm ve viraj denge çubuğu yapar dediler sipariş edidildi.
Sorum şuki bu sorunu yadayan oldumu?direksiyon kutusunda sorun yasayanlar sesin oluşumunu biraz tafif ederse sevinirim.
Ayrıca araç duruş ve kalkışlarda garç garç şeklinde bir yerler yağsız gibi ses yapıyor bu sesin sebebi ne olabilir?

Sondaki sorunuzu yanıtlıyım bende de oluyordu bu ben az kullanıyorum yatar genellikle uzun yola çıkıncada geçer . Sanırım yağ ve birleştiği noktalarının yada hareket eden noktalarının yağ azlığından olsa gerek. El frenide dahil bu sese sebeb olabilir sorun olmadı hiç. Direksiyon dan böyle sesler gelenler var şikayet ettikleri oldu bu biraz yalıtım biraz teknik sebeblerden oldu çok büyük kısmı sorunsuzdu . Çok az kutusu değişen oldu tüm forumlardan çıkarttığım sonuç. İyi forumlar.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direksiyon kutusu bozuk yollarda, kasislerde ve sağa sola hızlı çevirmelerde ses yapar...

Geri