captur tıkırtı sesleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erman67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erman67

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,aracım 2013 ve 16000 km de. Araç bozuk yola girdiğinde ön göğüsten, kapı lardan,yürüyen aksamından kısacası her yerinden gıcırtı ve tıkırtı sesleri geliyor.merak ettiğim benim aracımdamı bu sorun var yoksa genel bir şikayetmidir? İçmekan seslerinin bir çözümü varmıdır? bindiğim başka araçlar artık o kadar sessiz geliyorki soğuyorum kendi aracımdan.

Bizdeki 2013 model ve henüz 20.000 km dolmadı ama bahsettiğin seslerin hiçbiri yok, çok sessiz araç...

Benim araçta 2014 Aralık çıkışlı 19400 km oldu .İçeride ses sadece şoför yan koltuk kafasından geliyor.

Merhaba,aracım 2013 ve 16000 km de. Araç bozuk yola girdiğinde ön göğüsten, kapı lardan,yürüyen aksamından kısacası her yerinden gıcırtı ve tıkırtı sesleri geliyor.merak ettiğim benim aracımdamı bu sorun var yoksa genel bir şikayetmidir? İçmekan seslerinin bir çözümü varmıdır? bindiğim başka araçlar artık o kadar sessiz geliyorki soğuyorum kendi aracımdan.

Belirttiğiniz gibi kadranlardan, kapılardan, arka koltuk sırtliktan ( eğer biri oturuyor ise ) ses geliyor.

Ayrıca gozlemledigim kadari ile sol aynada titreme var ( sağ aynada yok ), sol kapıda müzik sesini açınca tıkır var ( sağ kapıda yok ) anladigim kadari ile sol on kapıda üretim ile ilgili bir hata var.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben parke taşlı bir yola girdiğimde aracın içinde heryerden zırıltı geliyor :(

Aynı sesler özellikle köy yollarında bende de oluyordu. Servise götürdüm kapı ve bagajda ayarsızlıklar varmış plakalık tam oturmuyormuş felan dendi kayıt açmadan yaptılar şimdilik bir sorun yok. Ayrıca kapı ve bagaj fitillerine yağlı bir madde sürmüşlerdi.

benim clio 4 de arka taraftan alt takımdan ve motor takozundan ses geliyordu. servise gittim motor takozu garantiden değişecek ama geri kalan sesleri servistekiler duyamadıklarını söylediler zaten ne zaman duyabildilerki :D reno belki düzelmiştir diye 2 yıl sonra tekrar reno almıştım ama gene vazgeçirmeyi başardılar :D

benim clio 4 de arka taraftan alt takımdan ve motor takozundan ses geliyordu. servise gittim motor takozu garantiden değişecek ama geri kalan sesleri servistekiler duyamadıklarını söylediler zaten ne zaman duyabildilerki :D reno belki düzelmiştir diye 2 yıl sonra tekrar reno almıştım ama gene vazgeçirmeyi başardılar :D

motor takozundan nasıl bir sen geliyordu ? Bende vites bostayken değişik ses geliyor. Servise gittiğimde ses nedense kesiliyor :D bir türlü sorunu bulamadık...

Geri