Captur su alması

uyildiz

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
2017 Model Captur icon paket aracım şoför koltuğunun altından arka koltuk ayak koyma yeri göl olacak kadar su almış. Silecek altı giderler tıkanmış dedi usta ve açtı. Oto kuaförde araç 3 saat boyunca kaldı elimle üstten baktığımda kuru görünüyor. Ama şoför koltuğu kızağının gibini elimle bastırdığımda su çıkıyor. Usta süngerlerin kalın olduğunu kısa sürede kurmaz dedi. Tekrar su testi yaptık içeri su girmedi. Ama sanki tekrar su alıyor gibi geliyor. Ne yapmam lazım? Başına gelen var mı ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-23 at 18.03.48.webp
    WhatsApp Image 2025-02-23 at 18.03.48.webp
    168.3 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba benim aracım megane 3 geçen sene başıma bu durum geldi, benimkinin su giriş yeri sürücü kapısının panel arkasında ki yapışkanlı yalıtım köpüğündeki bir yırtıktı, çok zor tespit ettim. Yağmurlu havalarda kapının iç paneli ile kapının sacı arasından damlıyordu su , umarım sizin ki ustanın tespit ettiği yerdir de fazla uğraşmazsınız. Su kuruduktan sonra arabadan kendi kendine merkezi kilit açılma kapanma seslerine benzer sesler gelmeye başlamıştı. Sürücü koltuğu altında iki adet konnektör varmış onlar nemden dolayı kısa yapıyormuş. Ustam ben uğraşamam dedi, sürücü koltuğunu kendim söktüm ve döşemeyi kaldırıp wd40 ile oradaki konnektörleri spreyledim. Şimdilik sıkıntı yok gibi.

Merhaba benim aracım megane 3 geçen sene başıma bu durum geldi, benimkinin su giriş yeri sürücü kapısının panel arkasında ki yapışkanlı yalıtım köpüğündeki bir yırtıktı, çok zor tespit ettim. Yağmurlu havalarda kapının iç paneli ile kapının sacı arasından damlıyordu su , umarım sizin ki ustanın tespit ettiği yerdir de fazla uğraşmazsınız.
O kısmı test ettik. Hortumla su tuttuk. Kapı bitimine kuru havlu sıkıştırdık. Hiç ıslanmadı :( Gerçekten çok zor bir tamir süreciymiş. En son yetkili servise gideceğim ama onlarda gerekli gereksiz bir ton masraf çıkarır diye korkuyorum

Çok doğru düşünüyorsunuz yetkili servislerle ilgili, nemli bölgede havlu bulundurun ve arada yenileyin havluyu, su girişi kesildiyse güneşli bir kaç günde sorun ortadan kalkar.

Geri