Captur Koruma Uygulamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barbo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.

Captur için olmazsa olmaz dediğiniz boya koruma , iç koruma gibi neleri tavsiye edersiniz. Bu konuda ciddi kafam karıştı. Kimi ne gerek var zaten her sene yaptırman lazım diyor kimi illa ziebart olması lazım diğerlerinden yaptırırsan bir anlamı yok diyen var.

Gerekli bir uygulama, yetkili servislerde bu işlemleri gayet güzel yapıyor...

Teşekkürler usta. Aracı teslim almadan mı yaptırmak gerekir. Yoksa 2-3 hafta sonra yaptırsakta olur mu. Bir de fiyatlar hakkında bilginiz var mı. Kaça yaptırırsam makul bir rakam ödemiş olurum

Aracı teslim almadan önce yaptırman en iyisi olur, İnanlar Otomotiv'de 350 liraya yapılıyordu, boya koruma, iç koruma ve motor koruma paketi...

Merhaba arkadaşlar.

Captur için olmazsa olmaz dediğiniz boya koruma , iç koruma gibi neleri tavsiye edersiniz. Bu konuda ciddi kafam karıştı. Kimi ne gerek var zaten her sene yaptırman lazım diyor kimi illa ziebart olması lazım diğerlerinden yaptırırsan bir anlamı yok diyen var.
Benim kendim yaptığım nano teknoloji boya koruma ürünleri var tavsiye ederim

Gtechniq c1+c2v3 uyguladım ana uygulaması birwz zahmetlidir uygulamayı bilmeyen kolay yapamaz istanbuldaysaniz Gtechniq Türkiye distiriboru Omer bey yardimci olur ama yapamam derseniz Renault Ultimate Elmas Koruma

Üstad ultimate elmas koruma hem iç hem de dış sanırım. Fiyat bilginiz var mıdır

Geri