Captur için lastik ölçüm cihazi sonradan takılması ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpka

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
captur için lastik ölçüm cihazi sonradan takılması ?yetkili servis montaj dahil 700 tl fiyat verdiler.
size değer mi?sizin aracınız da varsa memnun musunuz?

captur için lastik ölçüm cihazi sonradan takılması ?yetkili servis montaj dahil 700 tl fiyat verdiler.
size değer mi?sizin aracınız da varsa memnun musunuz?

lastik ölçüm cihazından kastınız lastik basınç kaptörü müdür? Yani lastiklerin belirli bir referans basınçtan düştüğünde uyarı vermesini kastediyorum.
Dediğiniz buysa nacizane görüşüm şöyle,
eğer arabanızla ilgilenen, ara sıra yakıt istasyonlarında lastiklerine hava basan, arabanın yağına suyuna lastiğine meraklı biriyseniz hiç mi hiç gerek yok.
öte yandan genelde kafası yoğun arabayla çok ilgilenemeyen biriyseniz. İşinize az da olsa yarayabilir.
tercih sizin...

Son düzenleme:
700 lira çokmuş.
Bizimki takılı geldi zaten, olmasaydı o parayı verip taktırmazdım.

Bence taktırmayın. Şüphe uyandıran bir durum, tuhaflık hissederseniz petrol istasyonlarında hava basıncı şeysi :D var onlara götürüp bakın.

700TL çokmuş internette baktım Tanesi 70 TL ye var gözüküyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orjinal taktırmak çok pahalı oluyor ama bence gerekli bir sistem. Lastiğe ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Bu yüzden uyarı vermesi başınıza gelebilecek maddi manevi kayıpları önleyebilir. Eğer orjinal olmasa da olur derseniz aliexpressde sibop kapağı şeklinde olan sistemlerde var.

Geçen hafta Ordu dayken basınç hatası vermişti.İndim baktım görünürde sıkıntı yok .sonra giderken lastik patladı dedi ve stop ışığı yandı araç çalışmaya devam etti.İstanbula kadar o şekilde geldim.Aynı durum tekrarlayınca lastikçiye gittim.Havuza soktuk birşey çıkmadı. Sonra lastiği daha fazla şişirdi ve havuza tekrar soktuk bu sefer kabarcık çıkmaya başladı.kontrol ettik iç kısımda cam civisi .ataç kalınlığında parça çıktı.müdahale ettik sorun çözüldü.Lastik basınç kaptörü olmasa anlamadan böyle dolaşırdım galiba.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Capturlarin hepsinde sensor yokmu, ust paketlerdemi var ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece outdoor seceneginde var diye biliyorum,eger yok ise buyuk ihtimal opsiyonel,ama en sıkıcı yanı,o kadar para veriyorsun bazi standart donanimlar ek paket ile ekstra ucretle sunmalari

Msl:r-link donanimi !!!

Sadece outdoor seceneginde var diye biliyorum,eger yok ise buyuk ihtimal opsiyonel,ama en sıkıcı yanı,o kadar para veriyorsun bazi standart donanimlar ek paket ile ekstra ucretle sunmalari

Msl:r-link donanimi !!!

Belirttiğiniz durum tüm markalarda var.Keşke olsa .Şirkete kiraladığımız A3 araçta geri görüş kamerası yoktu tabii istesek takılırdı ama ekstra masraf. Navigasyon vs onlarda yok. Kendi aracım bana göre lüks ve yetiyor.

Üst seviye araçlarda şu olsun bu olsun denildiğinde fiyatlar artıyor.

Geri