captur havalandırma ızgarası

athırsızı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhabalar arkadaslar rlink'in sol tarafında kalan klima ızgarasının altında bulunan acma kapama mekanizmasını kırdım havalandırma kanalını kapatamıyorum uzun yolda klima acıkken bilegime üflüyor ve rahatsız ediyor o parcanın yenisini nereden bulablirim fikri olan veya daha önce basına gelen varmı tesekkürler ?

Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. internette arayıp bulmak lazım ama tavsiyem çıkmacılar var sahibinden.com'da felan komple göğüs veya parça parça satan onlara sormanı tavsiye ederim.

öncelikle merhabalar arkadaslar rlink'in sol tarafında kalan klima ızgarasının altında bulunan acma kapama mekanizmasını kırdım havalandırma kanalını kapatamıyorum uzun yolda klima acıkken bilegime üflüyor ve rahatsız ediyor o parcanın yenisini nereden bulablirim fikri olan veya daha önce basına gelen varmı tesekkürler ?

http://www.renaultparcacim.com/

Bu site ile bir irtibata geç isterenbelki yardımcı olabilirler.

En kolay servisten temin edersin...

Geri