Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaza gelecek yazı arıyorum zaten sende kardeşim yazıyorsun, ziebart Gaziemir yolu görünüyor. Mustafa beye ses yalıtım konusunda çok iyi dedi araç ama daha denemedim. Denemesini yapayım bakalım. Ziebart da belki ses yalıtım yaptırırım.Bu gidişle kaput koruma, cila, boya koruma hepsi yapılacak gibi görünüyor. Hayırlı olsun Aykut kardeşim
1.2 benzinli motorun sesi neredeyse hiç çıkmıyor,seyir halindeyken en ufak ses gelmiyor,dci 90 hp motorlarda sessiz çalışan motorlar,yalıtıma gerek kalacağını sanmıyorum...Gaza gelecek yazı arıyorum zaten sende kardeşim yazıyorsun, ziebart Gaziemir yolu görünüyor. Mustafa beye ses yalıtım konusunda çok iyi dedi araç ama daha denemedim. Denemesini yapayım bakalım. Ziebart da belki ses yalıtım yaptırırım.
Bu gidişle kaput koruma, cila, boya koruma hepsi yapılacak gibi görünüyor. Hayırlı olsun Aykut kardeşim
Onurum beni iyi tanımışsın, arka metal tampon koruma eksoz bası ve bagaj filesi siparişi verildi bile, ama arka tampon metal koruma bayağı pahalı 441 tl. senden ricam bu aksesuarın fiyatına bir bakarmısın benim için...Daha neler yapılır neler.
Teşekkürler, senin gibi 2 numara yaptırdım bende...Hayırlı olsun abi,arka camlara film şart...