Canım çok sıkılıyor

giresun28

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selamun aleyküm 2007 exp.scanic otomatik kullanıyorum aracimi seviyorum yanlız dusuk devirde bazen gaz yemiyor kısa bi yığılma yapıyor her kullanımda muhtemelen yapıyor servis harici gosterdim bir iki sonuç çıkmadı bide aracı stopdan sonra kapı açılınca uzun uzun ötüyor yardımlarınızı rica ediyorum hayırlı işler

Son düzenleme:
Slm benzer sorun bendede var. 2002 tiptronik vites twingom arada genelde yavasladigimda yada isiklarda beklerken yapiyor. hatta stop ediyor bazen ki tipronikte stop ettimi arac kendini kitliyor araba 20-30 saniye vitese girmiyor. Bogaz kelebegini temizlettim hava filtresi bujileri lambda sensörü degistirdim bobini degistirdim yine düzelmedi en son map sensörün oradan hava kacirdigini gördüm lastikleri asinmis (map sensörü elle oturtmali vidasiz) yenisini siparis verdim insallah düzelir. bende cok kafama taktim cok can sıkıntısı yaptı bendede. Servise henüz gitmedim map sensörü degisitirincesorun cözülmesse artik saglam bir teknik servise bakacagim. (yurt disindayim mümkün oldugunca kendim sorunulari cözmeye calisiyorum yoksa servis tamir ücretleri cok pahli hatta bazen aracin kendi fiyatini asiyor ozaman yapritmamak daha karli. keske Türkiyede olsaydim da Direk servise giderdim insallah sorununuz en kis zamanda cözülür.

Kardeşim saol demekki sorun kroniklesiyor bende stop etme yok birden salıyor kendini araç sorun büyümeden bi servis yolu göründü bana eyvallah

Bendede önce tekliyordu stop etme aradabir yapiyor yinede olumlu bir sounca ulasirsaniz durumu yazarsiniz. iyiaksamlar

Aracin lpg li mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri