Camdaki çiziklerin giderilmesi

bahtiyar38

Kayıtlı Üye
38-Kayseri
Selamlar abilerim arkadaşlarım kazasız günler hepimize
benim sıkıntım ve sorum aracımın ön camında kılcal çizikler oluştu.gecenlerde yakıt aldığım petrol çalışanı güya ikram edercesine ön camı yıkadı fırcaladı oda fırca kalitesinden sanırım hep çizmiş güneşli havada görüşü aşırı etkiliyor.
piyasada cam cilası adında belli başlı markaların ürünleri var örnegin sonax gibi bunlardan kullananınız veya başka tavsiyesi olananınız varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.zira bu sene kaskom yok değişimi baya maliyetli olur bana.
şimdiden teşekkürlerimi iletirim sizlere...

benim sıkıntım ve sorum aracımın ön camında kılcal çizikler oluştu.gecenlerde yakıt aldığım petrol çalışanı güya ikram edercesine ön camı yıkadı fırcaladı oda fırca kalitesinden sanırım hep çizmiş güneşli havada görüşü aşırı etkiliyor.
piyasada cam cilası adında belli başlı markaların ürünleri var örnegin sonax gibi bunlardan kullananınız veya başka tavsiyesi olananınız varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.zira bu sene kaskom yok değişimi baya maliyetli olur bana.

Bende merakla bekliyorum bi kac cizik bende de var ama mudahale edemedim hala.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

şuanda cam cilalarında genelde bilindik markalar var ve fiyatlarıda 50 tl den aşağı değil.
ben denemedim ama merak ediyorum.
bir kutusu sanki fazla gelecek gibi yedek kalabilir.

Benimde sunroof umda birazcık çizikler mevcut üstteki sacın açarken cama değmesinden dolayı, gidermenin bir yöntemi varsa çizikleri bende merakla bekliyorum

Merhaba.Ben eski aracımda uygulayıp nasıl yapıldığını tarif eden bir video yuklemiştim.Belki size de yardımı dokunabilir.

Son düzenleme:
Geri