Cam ve Ayna Kapama Mödülleri Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinann24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinann24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadaşlar daha önce bu sayfada konu açılmış fakat ilerlememiş. Size detay sorum şu bende 2016 Makyajlı Kasa 1.2 75 BG jOY var arka camlar otomatik değil ve Ayna kendiliğinden kapanmıyor bu konuda mödül takılıyor deniliyor Dışarda veya Serviste yaptırmak istesem Servis tecrübesi olan arkadaşlar aracımın garantisi bozulurmu ?reno

Arka cam otomatik kapanacağı için Döşemeleri değiştirmem gerekiyor mu ?

Bi ara ben de kafaya koydum. Yapacağım diye. Sonra rafa kaldırdım vakit ayiramadigim için. Ama baya bir araştırma yapmıştım. iki adet cam kaldırma krikosu cam açma kapama anahtarları, cam kaldırma telleri, birde o tuslar için yeni anahtar kabı lazım bu kaç parça daha gerekiyordu ama aklıma gelenler bunlar. Döşemenin değişeceğini sanmıyorum emin olmamakla birlikte . Yeni makyajlı kasaların döşemeleri uygun diye biliyorum.

Değerli arkadaşlar daha önce bu sayfada konu açılmış fakat ilerlememiş. Size detay sorum şu bende 2016 Makyajlı Kasa 1.2 75 BG jOY var arka camlar otomatik değil ve Ayna kendiliğinden kapanmıyor bu konuda mödül takılıyor deniliyor Dışarda veya Serviste yaptırmak istesem Servis tecrübesi olan arkadaşlar aracımın garantisi bozulurmu ?reno

Ek olarak aynalar için de sadece modül gerekmez elektrikli katlanır aynaların olması gerekiyor. Joy paketlerin aynalarinin içinde katlanır ayna motoru yok. Doğal olarak bununla birlikte içerden katlaman içinde ayna ayar joyistick tusunun da değişmesi gerek. Bu parçalar cikmacilarda bulunuyor. Rahatlıkla. Fakat işinin ehli bir usta bulmak şart.

katlanır ayna yaptırırsam araca bir sıkıntısı olurmu Serviste ne kadara yapılıyor ?

Katlanır ayna ıcın modül gerekır dıyende var sen gerekmez dedin şaşırdım şimdi ben aynalar kapalı anahtarı taktım start dugmesıne basınca aynalar açılacak mı

Modul takılmadan Katlanır ayna oluyor mu ?

Benim aracımda 2012 icon . Fakat nasıl bir saçmalıkta icon olmasına ragman arka camlar manuel en sevmediğim ve gıcık olduğum yani. Aracın içi kırmızı navigasyondan tutun stop starta kadar içine giren güzelmiş diyor. Daha sonra camı elle çevirince şakamı bu diyor.

Ben kullanmıyorum arka camları şahsen ama aracıma gelen misafir arklarım tarafından dalga konusu olduk :) icon sözde .. Hani benimi kandırdılar dedim ruhsata ve faturasına baktım yok arkadaş icon . Bazı partileri böyle çıkmış.

Benim aracımda 2012 icon . Fakat nasıl bir saçmalıkta icon olmasına ragman arka camlar manuel en sevmediğim ve gıcık olduğum yani. Aracın içi kırmızı navigasyondan tutun stop starta kadar içine giren güzelmiş diyor. Daha sonra camı elle çevirince şakamı bu diyor.

Ben kullanmıyorum arka camları şahsen ama aracıma gelen misafir arklarım tarafından dalga konusu olduk :) icon sözde .. Hani benimi kandırdılar dedim ruhsata ve faturasına baktım yok arkadaş icon . Bazı partileri böyle çıkmış.

2014'e kadar olan modellerde arka camlar manuel, 2014'ten itibaren otomatiğe geçtiler bildiğim kadarıyla.

Katlanır ayna ıcın modül gerekır dıyende var sen gerekmez dedin şaşırdım şimdi ben aynalar kapalı anahtarı taktım start dugmesıne basınca aynalar açılacak mı

Şimdi en baştan şöyle anlatayım. İcon donanımlı araçlarda. Elektrikli katlanır ayna var. Dolayısıyla arabadan indiginizde kilit tuşuna bastiginizda aynalar kapanır. Aracı içine girip start yaptığınızda aynalar açılır. Ama joy modellerde sadece aynaları ayarlamak için elektrikli devre var. Ve bunu katlanır ayna yapabilmek için modülle çözülür denmisse eğer size bence yanlış söylenmiş bir durum var ortada. Çünkü aynalarda katlanır aynalardaki gibi motor yok. Yani siz modül taksaniz dahi ayna katlanmayacaktir. Modül ile dediğim olayı yapabilmeniz içinde bir takım icon donanımlı araçlardan çıkma ya da sıfır elektrikli+katlanır ayna takımı almanız gerekiyor.

Geri