Cam suyu önemi

sempati1905

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Her nekadar onemsiz gibi gorunsede araçlarimizda cam suyunu dinlenmiş yada mumkunse marketlerden aldigimiz 1 er lt lik sulari kullanalim. Gunumuzde cesme sulari çok fazla kreçli ve bu kreç zamanla cam suyu motorunu bozmakta,borulari ve tazikli suyun çiktiği delikleri tikamaktadir. O yuzden sizde araclarinizda mumkun oldugunca dinlenmiş yada iyi su ile doldurun allah kaza bela vermesin herkeze hayirli gunler

Uzun vadede gerçekten önemli bir konu.

2000 model honda civic var bizde ayriyetten, hep musluk suyu koyduk, belki 5 10 defa saf su koymusuzdur, şimdilik tik yok bakalim zaman daha ne gosterir.. Nice 10 senelere :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eğer antifrizli - deterjanlı cam suyu kullanmayı tercih etmiyorsanız; bir bardak da elma sirkesi dökün. Hem daha parlak bir cam, elde eder; hem de silecek su motorlarını, borularını kirece karşı korumuş olursunuz. İçme suları da kireç yapar.

Eğer antifrizli - deterjanlı cam suyu kullanmayı tercih etmiyorsanız; bir bardak da elma sirkesi dökün. Hem daha parlak bir cam, elde eder; hem de silecek su motorlarını, borularını kirece karşı korumuş olursunuz. İçme suları da kireç yapar.
sırke evet oda faydalı olur saol hatırlattıgın ıcın hocam :eyv

ben damacana suyu ile antifirizli cam suyunu karıştırıp koyuyorum.

Yazın alın 5 litrelik hazır su koyun kireç yapmaz ;) 2 lira bişey zaten

Ben hanımdan yürüttüğüm silikonlu bir zıkkım döktüm geçenlerde misss gibin oldu ama yakalandım sonra heheciddi ciddi tozda tutmuyor yağmurdada resmen kaydırıcı bir özelliği var pek mutluyum bimden alınmıştı galiba o muhterem madde :))

Ben musluk suyu ile beraber würt konsatre cam suyudan veya sonaxin konsantre cam suyundan ilave ediyorum...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok önemli bir konu aslında

Geri